Aki kóstolt már laborban gyártott műhúst és igazi húst, az milyen különbséget észlelt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 17:15
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy valaki kóstolt volna itt igazi laborhúst.
2/6 anonim válasza:
Pont nem volt nálam 1 millió dollár, bocs.
3/6 anonim válasza:
2013-ban a Maastrichti Egyetemen létrehoztak egy műhúsból készült hamburgert csekély 280 dollárért (jelenleg kb. 87.000 forint).
Ha egy millába nem is kerül, jelenleg nem túl gazdaságos előállítani, valamint van vele még egy probléma. Hiányzik belőle a B12 vitamin.
Forrás: [link]
4/6 anonim válasza:
Talán egy kicsit túloztam, de itt pl. 250e euróról írnak.
6/6 anonim válasza:
Mondjuk önmagában a rendes húsban is egyre kevesebb a B12, ha nem adják hozzá. Ez nem probléma, hozzá lehet adni a műhúshoz is, ahogy a nagyipari húsok esetében csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!