Szavazzatok, melyik a kedvenc édességetek? Akár több is.
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy melyiket szeretitek, esetleg többet, van-e sorrend?
Nekem: 1. habkarika, 2. vattacukor, 3. négercsók, 4. törökméz, 5. krumplicukor.
Nagyon nehezen tudtam felállítani a sorrendet, az döntött, hogy melyiket könnyebb enni. De ízre nem tudnék választani. Még étcsokit eszek 1-1 kockát, mert egészséges, de más csokit, édességet nem. Még a mikulás csomagomból is van, tavaszig kitart.
2022. jan. 3. 20:39
11/17 anonim válasza:
Én sem vagyok édességes, ezek közül egyiket sem szeretem/eszem, Kinder tej szeletet eszek néha, ha édességet eszek.
12/17 anonim válasza:
Négercsók meg vattacukor,a többi felejtős.
13/17 Metionin válasza:
Egyiket sem szeretem. Magas kakaótartalmú étcsoki nálam a kedvenc meg az Oreo.
15/17 anonim válasza:
Én általában két táblányi csokit eszek mindig, valahogy ennyi a minimum, vékony vagyok, most egy betegség miatt kicsit elhíztam, így csokit se nagyon ehetek, de ha megszűnik, újra letolhatok 2-3 tábla csokit hízás nélkül. Négercsókot is szeretem, ezek közül legjobb, de éhes maradok egy doboz után, így nem szoktam venni. Lehetne egy dobozban 50 darab, ha már hab az egész és kb. olyan, mintha a levegőért fizetnél. Nekem a kedvenc a Rum Kokos.
16/17 anonim válasza:
Ezek közül csakis a krumplicukor, csak jó szomjas lehet utána lenni
17/17 anonim válasza:
Nekem ez a sorrendem:
1. vattacukor.
2. törökméz.
3. habkarika.
4. négercsók.
5. krumplicukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!