A kérdező szavazást indított:
Trappista
Mozzarella
Gouda
Edámi
Ementáli
Parmezán
Cheddar
Márványsajt
Feta
Brie
53 szavazat
2/25 anonim válasza:
Nem tudom a nevét, de füstölt és a lengyelektől veszem a piacon.
3/25 anonim válasza:
Hú, a jó kis lengyel házi birkasajtok. Épp egy hete táraztam be belőlük.
5/25 anonim válasza:
Milyen célra? Egy cheddar egy parmezán egy mozzarella vagy egy feta nem ugyan arra a célra jók.
Mindegyiket szeretem, de teljesen más ételekhez használja az ember őket.
Egy tésztára, ha valaki cheddart akarna tenni, hiába szeretem azt a sajtot, jobban elküldeném melegebb éghajlatra, mint Gordon Ramsay.
6/25 anonim válasza:
7/25 anonim válasza:
Mondjuk itt hagyományos olasz tésztákra gondoltam.
8/25 anonim válasza:
7: ja, az más... :)
Nem jött át a kommentedből...
9/25 anonim válasza:
Hú, de nehéz volt csak 1-et választani! Végül a cheddarra voksoltam, de mozzarella és jó lábszagú maasdam jellegűek is nagyon bejönnek!
10/25 anonim válasza:
Ami nem büdös :-D
Fetát egyébként mindennel is képes lennék megenni, de tényleg ételfüggő, mi passzol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!