12/25 anonim válasza:
Gruyére, Berner alpkäse, Valliser, Fribourger, Téte de Moine, Sbrinz.... az összes svájci sajt kb, kivéve a brie-t ás camamber-t. ;)
13/25 anonim válasza:
Gomolya.
Írták többen a lengyel füstölt sajtokat, azokat is nagyon szeretem. A nevük oscypek, ha ugyanarra gondolunk. :)
14/25 anonim válasza:
13: húúú, de finom az az oscypek! :) Zakopane-ban ettem utoljára pár éve, sütve, finom áfonyadzsemmel... Nymmm.... :)
15/25 anonim válasza:
Az a neve hogy Stinking Bishop, de a brie-t jelöltem meg, mert talán ahoz hasonlít.
16/25 anonim válasza:
Egy van, ami NEM kedvenc, söt szerintem nem is ehetö sajt, az a trappista! A többi finom, meg azok is, amiket még pluszban felsoroltak a többiek!
17/25 anonim válasza:
18/25 anonim válasza:
Ementáli típusú és szarvasi füstölt mozaralla.
19/25 Senior Séf válasza:
Gorgonzola. Valamikor, 40 évvel ezelőtt szerettem a Trappistát, de akkor az még rendesen (hőnapokig) megérlelve került a boltok polcaira. Most meg alighogy kiveszik a sózóból, már darabolják, csomagolják. Egy gumis, fehér vacak az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!