Szavazzatok, melyik a kedvenc édességetek? Akár több is.
Kíváncsi vagyok, hogy melyiket szeretitek, esetleg többet, van-e sorrend?
Nekem: 1. habkarika, 2. vattacukor, 3. négercsók, 4. törökméz, 5. krumplicukor.
Nagyon nehezen tudtam felállítani a sorrendet, az döntött, hogy melyiket könnyebb enni. De ízre nem tudnék választani. Még étcsokit eszek 1-1 kockát, mert egészséges, de más csokit, édességet nem. Még a mikulás csomagomból is van, tavaszig kitart.
sajnálom a fogadat. A törökmézet úgy kell enni, hogy előbb lefagyasztani, majd fagyott állapotban apró kockákra vágni és újra lefagyasztani. Aztán elegendő belőle 2-3 kocka a hűtőből és nem lesz semmi probléma.
A krumplicukrot pedig le kell reszelni nagylyukú, erős reszelőn. Egyszerre nem szabad sokat enni, mert hasmenés lesz a vége, tudom miről beszélek.
2#
így van, a mostani már nem a régi, nincs olyan édes íze. Az emléke miatt írtam a harmadiknak.
7# igen, uaz a neve
9# igen, valóban cukrosak. Nem vok édességfüggő, de ezeket nem utasítom vissza. Ritkán eszek belőlük, de akkor morzsa sem marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!