Aki tavaly betartalékolt lisztből a lezárási pánik miatt az most rohadt lisztet eszik?
A Liszt az csak egy példa volt, az olyan ostobákból van elegem akik ezt csinálták és a többieknek meg nem jutott ezért kellett rendeletet hozni külön, hogy csak annyit vehess,amennyit MEG TUDSZ ENNI.
Tekeredik a kígyó, rétes akar lenni..... :))
Nem jött be a liszt, most előhúz a kalapból valami mást...
LOL
20
Bizonyára pusztán már az,hogy meg van őrölve romlandóbbá teszi.
Találtak már piramisokban több ezer éves életképes búzamagokat.A lisztből meg már nem lesz élő búzakalász.Az már "halott".Talán ami halott az könnyebben megromolhat.
“ Szóval semmi bizonyíték...
Köszönjük, Emese! :)))”
Nem akarok neked bizonyítani. Te akarsz mindenáron cáfolni, akkor neked kell bizonyítani. Egy hozzád hasonszőrű forrásfétises mondta ezt az okosságot. Egyébként nekem elég, ha hiteles ember nekem ezt mondta, aki számomra megbízható is. Téged meg leszarlak, mit hiszel. Ha gondolod, megpróbálok a szádba, kicsit magasabbról, hogy legyenmlendület.
Nincs olyan szakma, hogy élelmiszeripari ellenőr...
Én élelmiszerbiztonsági- es minőségi mérnök vagyok,a szakmában dokgozom és nem, a lisztekhez nem adnak adalékanyagot, szép is lenne.
25: úgy látom, nem vagy tisztában a kulturált vita alapszabályával!
Aki állít valamit, az bizonyít.
Te állítottad, hogy adalékanyagok vannak a lisztben!
Nos, lássuk...
Argumentációs alapelv, mely szerint, ha valaki állít valamit, annak bizonyítania kell állítását.
Egy érvelés során a feleknek indokolniuk kell saját álláspontjukat, és érvekkel alátámasztva kell kritizálniuk a másik érveit. Ez a két argumentációs szabály fogalmazza meg a bizonyítás kényszerét (angolul burden of proof), a vita résztvevői számára
26: szerintem keveri a gizikét a gőzekével...
A kenyerekben vannak mindenféle adalékanyagok - de ezt senki nem kétli...
Valamit félrehallott, és megpróbálja itt "eladni" tuti információként.
Ha lenne benne, rajta kéne legyen az "összetevők" listán a liszt csomagolásán. Ugye minden más élelmiszeren ott is van! De a lisztén nincs. 100% búzaliszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!