Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Aki tavaly betartalékolt...

Aki tavaly betartalékolt lisztből a lezárási pánik miatt az most rohadt lisztet eszik?

Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 15:35
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

A Liszt az csak egy példa volt, az olyan ostobákból van elegem akik ezt csinálták és a többieknek meg nem jutott ezért kellett rendeletet hozni külön, hogy csak annyit vehess,amennyit MEG TUDSZ ENNI.

[link]

2021. dec. 28. 18:42
 22/55 anonim ***** válasza:
84%

Tekeredik a kígyó, rétes akar lenni..... :))

Nem jött be a liszt, most előhúz a kalapból valami mást...

LOL

2021. dec. 28. 18:50
 23/55 anonim ***** válasza:
62%
Mi havi egy nagybevásárlást csinálunk, öten vagyunk + a húgom is heti többször velünk eszik, havi 10-15 kiló liszt elmegy, pedig kenyeret nem is sütök, csak sütit, kelt tésztát. 4 liter olaj, 20 liter Zabtej, 6 kiló tészta, 10-15 kiló krumpli, 1 karton konzerv paradicsom...
2021. dec. 28. 18:59
 24/55 anonim ***** válasza:
33%

20

Bizonyára pusztán már az,hogy meg van őrölve romlandóbbá teszi.

Találtak már piramisokban több ezer éves életképes búzamagokat.A lisztből meg már nem lesz élő búzakalász.Az már "halott".Talán ami halott az könnyebben megromolhat.

2021. dec. 28. 19:01
 25/55 anonim ***** válasza:
75%

“ Szóval semmi bizonyíték...

Köszönjük, Emese! :)))”

Nem akarok neked bizonyítani. Te akarsz mindenáron cáfolni, akkor neked kell bizonyítani. Egy hozzád hasonszőrű forrásfétises mondta ezt az okosságot. Egyébként nekem elég, ha hiteles ember nekem ezt mondta, aki számomra megbízható is. Téged meg leszarlak, mit hiszel. Ha gondolod, megpróbálok a szádba, kicsit magasabbról, hogy legyenmlendület.

2021. dec. 28. 19:07
 26/55 anonim válasza:
94%

Nincs olyan szakma, hogy élelmiszeripari ellenőr...

Én élelmiszerbiztonsági- es minőségi mérnök vagyok,a szakmában dokgozom és nem, a lisztekhez nem adnak adalékanyagot, szép is lenne.

2021. dec. 28. 19:09
 27/55 anonim ***** válasza:
96%

25: úgy látom, nem vagy tisztában a kulturált vita alapszabályával!

Aki állít valamit, az bizonyít.

Te állítottad, hogy adalékanyagok vannak a lisztben!

Nos, lássuk...

2021. dec. 28. 19:10
 28/55 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Argumentációs alapelv, mely szerint, ha valaki állít valamit, annak bizonyítania kell állítását.

Egy érvelés során a feleknek indokolniuk kell saját álláspontjukat, és érvekkel alátámasztva kell kritizálniuk a másik érveit. Ez a két argumentációs szabály fogalmazza meg a bizonyítás kényszerét (angolul burden of proof), a vita résztvevői számára

2021. dec. 28. 19:12
 29/55 anonim ***** válasza:
84%
24. Szerintem ha liszt megromlik, akkor már a búzát sem tárolták megfelelően.
2021. dec. 28. 19:13
 30/55 anonim ***** válasza:
95%

26: szerintem keveri a gizikét a gőzekével...

A kenyerekben vannak mindenféle adalékanyagok - de ezt senki nem kétli...

Valamit félrehallott, és megpróbálja itt "eladni" tuti információként.

Ha lenne benne, rajta kéne legyen az "összetevők" listán a liszt csomagolásán. Ugye minden más élelmiszeren ott is van! De a lisztén nincs. 100% búzaliszt.

2021. dec. 28. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!