Vajon a vírus is sorosbérenc?
Tegnap az Ikea áruházban jártam, ahol szóváltasba keveredtem egy minkatárssal, és szóba került a vírus is. Beszélgettünk, és elmondta, hogy naponta több ezren fordulnak meg ott, mégsem történt egyyetlen náluk történt megbetegedés sem. Mire én megkérdeztem hogy lehet ez, ő azt válaszolta: Mi nem függünk az államtól, nem kell minden hónapban kötelezően fertőzötteket jelentenünk. Két esetet tudok elképzelni. A) a kormány valóban hazudik a fertőzöttek számáról, mint ahogy mindenről a virussal kapcsolatban, ahogy az hozzá illik.
B) a vírus soros bérenc, és egyedül a nemzetközi globális multikat kihagyva megszállja a világot és terrorizálja a népet.
A második sokkal valószínűbb szerintem. Gondolom én ezt azért, mert az elmúlt 1 éveben már megtanulhattuk, hogy a vírus tulajdonsagait és azt, hogy mi a helyzet vele a kormányok határozzák meg. Nyáron ugye elküldték nyaralni, ősszel azért a focimeccseket még megváratták vele, elmondták, hogy éneklés közben gyorsabban terjed, elmondták, hogy a halálozások csupán 3%-a (300 ember) köszöngető a vírusnak, és csak a vírusnak egyedül, megtudhattuk hogy a hónapok végén mindig felugrik a szám, a kaszinókban nincs vírus, és további nyalánkságok. Szerintetek melyik a valószínűbb? A vagy B?
A)
De ez a helyzet globális, az összes nyugati országban inkább többé, mint kevésbé, de hasonlóan értelmetlen erőltetett lezárások vannak, úgyhogy szerintem az országok felett álló hatalmi kör, vagy másnéven a háttérhatalom műve ez az egész. Akkor viszont felmerül a kérdés, hogy mire megy ki a játék... Erre biztosat nem tudhatunk, de félő, hogy a legvadabb elképzeléseink fognak beigazolódni.
Akinek van egy kis esze, annak nyilvánvaló, hogy hazudnak a fertőzöttek és a halottak számáról. De konkrét esetekről is tudok, hogy az ember a kórházban haldoklott, egy nappal a halála előtt elkapta a koronavírust (vagyis pozitív tesztje volt - ez nem jelenti azt, hogy elkapta), és azt jelölték meg a halál okaként.
Jöhetne már egy forradalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!