Na, ki ma a legfiatalabb fertőzött az index szerint?
Figyelt kérdés
És visszaállnak e a belföldi statisztikákra vagy azzal már nem lehet pánikot kelteni?2021. máj. 2. 20:11
2/7 anonim válasza:
Hányszor élveztél el ameddig ezt kiírtad?
5/7 anonim válasza:
Én is szívesebben olvastam érdekes vagy tudományos eredményekkel kapcsolatos híreket, mint a járvány hisztiről.
6/7 anonim válasza:
Mit értesz kedves kérdező index szerint legfiatalabb fertőzött alatt?
A Magyarországon hivatalosan covid-ban elhunyt személyek neme, életkora és vélt vagy valós alapbetegsége nyilvánosan elérhető.
Gondolom ők is ezt nézik és írják meg az aznapi adatokat.
7/7 anonim válasza:
Ez engem sem foglalkoztatott. Lényegtelen, volt csomó fertőzött, és még vannak is páran. Abból biztosan akadnak nagyon fiatalok is, mert őket sem kerüli el, csak mert mondjuk cukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!