Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A macskám letüszentette a...

A macskám letüszentette a palacsintát, az attól még ehető lesz?

Figyelt kérdés
Az ölemben tartottam, amikor hapcizott egyet, és a gáztűzhelyen volt tárolva a palacsinta. Nem feltétlen telibe hapcizta le, hanem derékszögben volt a cica feje a gáztűzhely sarka felett volt a tüsszentés pillanatában.

2021. dec. 15. 13:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
61%
Jesszusom, mennyi igénytelen undorító ember van itt. Hihetetlen
2021. dec. 15. 17:05
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne edd meg, most már egye meg a macska.
2021. dec. 15. 20:48
 43/48 orton válasza:
96%
Imádom hogy a macska hapci az jajj de cuki, de ha valaki eltüsszenti magát a buszon, akkor a qurva anyját. :D
2021. dec. 16. 12:31
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

43., Respect, egyetértek.

Ez a kérdés tegnap még az Állatok - Macskák kategóriában indult. Első oldalon válaszoltam is.

Kérdező! Végül mi lett a palacsintákkal?

2021. dec. 16. 13:17
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem ha könnyen csúszik a palacsinta például a baracklekvártól. Valami miatt nem hiányolom hogy könnyen csússzon a macskatakonytól, de egyétek.
2021. dec. 16. 13:21
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Macskás palacsinta
2021. dec. 16. 20:34
 47/48 anonim ***** válasza:
El kell vinni a macskát állatorvoshoz, és ha nem beteg, akkor a palacsinta ehető. A biztonság kedvéért ózonnal fertőtlenítsd le.
2021. dec. 16. 22:12
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha derékszögben volt a cica feje a gáztűzhely sarka felett a tüsszentés pillanatában, akkor semmi baj. A baj akkor van, ha hasonló szituációban a cica feje 45°-os szögben a gáztűzhellyel párhuzamos irányból "hapcizik" teliholdkor a palacsintára, ugyanis az álmoskönyv értelmezése szerint ez rosszat jelent.

Ellenkező esetben a macskatakony (a macskaszőr mellett) jótékony hatással van azon macskatulajdonosok egészségére és szellemi frissességére, akik lehetővé teszik a cicájuk számára hogy szabadon mozoghassanak a tűzhelyen, konyhapulton, az asztalon és mindazon helyeken, ahol az ember az ételét tartja.

2021. dec. 18. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!