A macskám letüszentette a palacsintát, az attól még ehető lesz?
Figyelt kérdés
Az ölemben tartottam, amikor hapcizott egyet, és a gáztűzhelyen volt tárolva a palacsinta. Nem feltétlen telibe hapcizta le, hanem derékszögben volt a cica feje a gáztűzhely sarka felett volt a tüsszentés pillanatában.2021. dec. 15. 13:56
31/48 anonim válasza:
#31 Itt járt a radírpók, amikor nem stimmelnek a válaszok akkor mindenki tisztában van, hogy radírozgatás volt.
32/48 anonim válasza:
Én se enném meg!
Tüsszentés ide, vagy oda... macskát egyenek az olaszok!
Egyébként ha mindenképpen meg akarod enni szerencsétlent, akkor ha jól átsütöd, nem hinném, hogy problémát okozna, hogy egy kicsit meg volt fázva.
34/48 anonim válasza:
Tüsszögő macskát ne egyél, lehet, hogy beteg!
35/48 anonim válasza:
Fúj... komolyan lenne gyomrod megenni?
36/48 anonim válasza:
Semmi baja legalább jobban csúszik
37/48 anonim válasza:
Persze hogy ehető semmi baja nem lesz
38/48 A kérdező kommentje:
Most látom, félreérthetően fogalmaztam, természetesen a palacsinta elfogyasztásáról van szó.
2021. dec. 15. 16:59
40/48 anonim válasza:
Edd meg a macskát, ha már ilyet tett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!