A macskám letüszentette a palacsintát, az attól még ehető lesz?
Figyelt kérdés
Az ölemben tartottam, amikor hapcizott egyet, és a gáztűzhelyen volt tárolva a palacsinta. Nem feltétlen telibe hapcizta le, hanem derékszögben volt a cica feje a gáztűzhely sarka felett volt a tüsszentés pillanatában.2021. dec. 15. 13:56
2/48 anonim válasza:
Semmi baja annak a palacsintának!
3/48 anonim válasza:
Bajod nem lesz tőle, de gusztus dolga. Én azt már nem enném meg, akkor se ha kutya tüsszenti le, vagy ha ember. Taknyos palacsinta (még ha csak kicsit is)
5/48 anonim válasza:
Biztos hogy nem enném meg. De azt is tudom hogy az itt válaszolók többsége szerint le is sza..hatja a macska azt se bánnák. Gusztus és műveltség kérdése.
6/48 anonim válasza:
Ez a kép jutott róla eszembe. Na de félre a viccet! (meg a ciccet!)
Hát, őszintén? Szerintem ma már ember nincs a talpán aki madárinfluenza, sertésinfluenza, stb.(a mostani COVID-ról meg a sok-sok, ilyen-olyan-amolyan variánsáról már nem is beszélek) a megannyi víruskereszteződés mellett ezt biztosan írásba merné neked adni, de az, hogy én NEM enném meg, az 100% biztos! Kuka.
7/48 anonim válasza:
#5 igen így van. Látod, én is megírtam, hogy nem lesz baja, de gusztus dolga, én már nem enném meg, azért kaptam a lepontozást, mert én enném már meg.
9/48 anonim válasza:
Imádom az állatokat, de pl. ezért se vinnék macskát kaja közelébe... Nem, nem enném meg. Jöhet a lepontozás a gyakori bősz tömegétől.
10/48 anonim válasza:
Na de az összeset? Gondolom csak van egy legfelső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!