A macskám letüszentette a palacsintát, az attól még ehető lesz?
#22 Fene azt az érzékeny gyomrodat. Te minden nap hánysz? A pékségben vagy a multi kenyerespultjain egerek, patkányok tüsszögnek, a vásárlók és az eladók a kirakott pékáru körül beszélnek, 100X annyi emberi nyálcsepp van kb. minden pékárun. A húsos, felvágottas tálcát elmossák úgy ahogy. De a felvágott fölött is egész nap beszélnek az eladók a vevőkkel, folyamatosan esik az emberi nyálpermet a kajára. A nyers húsnál kb. mindegy, mert azt hőkezeled, de a parizert azt nem...
Vagy 10 éve nem eszek az egyik látványpékséglánctól semmit, amióta egy ott dolgozó elmondta mit művelnek a férfiak az üzemben.
Ehhez képest egy pár csepp macskanyál felüdülés. Ha meg benti a cicc akkor kb. steril mint egy újszülött.
És nem, nem kell kiforgatni, hogy akkor én nyálasan szeretem, mert nem azt írtam. Csak úgy a miheztartás végett jött ki ez a pár gondolat.
#24 Érdekes, hogy pont rámszálltál. :) Több hozzászóló sem enné meg..
Ha indítasz egy kérdést a kenyerespultokról, húspultokról stb, akkor ott szívesen írok arról a témáról is.
Én én mostantól pontosan tudni akarom hol van annak a hapcizó cicának a feje!!! :D
Nem trollkodom.
#28 A 21-ben írt visszajön a vacsora az mi?
A) Betanított pizza amelyik kámán parancsszóra visszajön a kapuból
B) kiokádott* vacsora
*kihányt
A szavak, kifejezések jelentését nem ismered, szóval elég távol vagy attól, hogy az olvasni tudásommal elégedetlen legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!