Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A macskám letüszentette a...

A macskám letüszentette a palacsintát, az attól még ehető lesz?

Figyelt kérdés
Az ölemben tartottam, amikor hapcizott egyet, és a gáztűzhelyen volt tárolva a palacsinta. Nem feltétlen telibe hapcizta le, hanem derékszögben volt a cica feje a gáztűzhely sarka felett volt a tüsszentés pillanatában.

2021. dec. 15. 13:56
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
40%
Egyed. Egészségedre. Azért úgy látom vagyunk páran akik öklendezünk, én már attól is félek hogy visszajön a vacsora amit csak órák múlva fogok megenni.
2021. dec. 15. 14:49
 22/48 anonim válasza:
98%
Még soha nem olvastam/hallottam ilyen pontos leírást arról, hogy a cica feje pontosan hol volt a tüsszentés pillanatában.:D Mennyi palacsinta veszik kárba? Már meg van töltve vagy még natúr?:) Én nem enném meg, csak ha nagyon nincs más és ha a saját megnyugtatásom végett a kupac tetején, illetve cica feje felőli oldalán lévő palacsintákat eltávolítanám és kidobnám.
2021. dec. 15. 14:52
 23/48 anonim ***** válasza:
89%
Úristen, Kérdező! Remélem csak trollkodsz. Nem vagy már kisfiú.
2021. dec. 15. 14:53
 24/48 anonim ***** válasza:
74%

#22 Fene azt az érzékeny gyomrodat. Te minden nap hánysz? A pékségben vagy a multi kenyerespultjain egerek, patkányok tüsszögnek, a vásárlók és az eladók a kirakott pékáru körül beszélnek, 100X annyi emberi nyálcsepp van kb. minden pékárun. A húsos, felvágottas tálcát elmossák úgy ahogy. De a felvágott fölött is egész nap beszélnek az eladók a vevőkkel, folyamatosan esik az emberi nyálpermet a kajára. A nyers húsnál kb. mindegy, mert azt hőkezeled, de a parizert azt nem...

Vagy 10 éve nem eszek az egyik látványpékséglánctól semmit, amióta egy ott dolgozó elmondta mit művelnek a férfiak az üzemben.

Ehhez képest egy pár csepp macskanyál felüdülés. Ha meg benti a cicc akkor kb. steril mint egy újszülött.

És nem, nem kell kiforgatni, hogy akkor én nyálasan szeretem, mert nem azt írtam. Csak úgy a miheztartás végett jött ki ez a pár gondolat.

2021. dec. 15. 14:59
 25/48 anonim válasza:
94%

#24 Érdekes, hogy pont rámszálltál. :) Több hozzászóló sem enné meg..

Ha indítasz egy kérdést a kenyerespultokról, húspultokról stb, akkor ott szívesen írok arról a témáról is.

Én én mostantól pontosan tudni akarom hol van annak a hapcizó cicának a feje!!! :D

2021. dec. 15. 15:15
 26/48 A kérdező kommentje:

Nem trollkodom.

2021. dec. 15. 15:16
 27/48 anonim ***** válasza:
68%
#25 Nem rád szálltam, pusztán a szívemre vettem, ha a kérdés témájának gondolatától is hánysz, akkor a mindennapi élet fertőjében csak percekre tudnál életben maradni. Gondoltam, ha rávilágítok a realitásra holnapra már egy fővel kevesebben terheljük a bolygót.
2021. dec. 15. 15:22
 28/48 anonim válasza:
36%
Én sehol nem látom a hányok szót, de mindegy. Talán holnapra megtanulsz olvasni. De kétlem.
2021. dec. 15. 15:27
 29/48 anonim ***** válasza:
56%

#28 A 21-ben írt visszajön a vacsora az mi?

A) Betanított pizza amelyik kámán parancsszóra visszajön a kapuból

B) kiokádott* vacsora

*kihányt

A szavak, kifejezések jelentését nem ismered, szóval elég távol vagy attól, hogy az olvasni tudásommal elégedetlen legyél.

2021. dec. 15. 15:37
 30/48 anonim ***** válasza:
91%
Neki ehető lesz, persze
2021. dec. 15. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!