Mit tudnék még a suliba vinni szendvicsen kívül??
Az én gyerekem gofrit, croissant és műzliszeleteket hord, szendvicset nem, mert pocsék lesz mire megenné.
Nincs büfé!
#3!
Én évfolyamonként 10 osztályos középsuliba jártam és nekünk megmelegítette a büfésnéni, de hiába a több mint ezer fő, a büfét kevesen használták és általában csak ugyan azok.
Én sokszor vittem rántotthúst, sültkrumplit, pizzát, sokszor nem volt 1. 2. 3. órám olyankor elugrottam a mekibe vagy egy gyrososhoz és vittem valamit onnan.
15!
Értem. Tehát van 10×4 osztály, magyaran 40 osztály. Osztályonként 3 gyerek akarja megmelegíttetni az ebédjét. Az 120 gyerek. Gyerekenként egy perc melegítest szam olva az 120 perc, magyaran 2 óra. Az egészen biztosan bele fér a 15-20 perces ebedszunetbe, ugye. Igaz, egy perc alatt fel sem melegszik semmi, illetve átvenni, betenni, elindítani, kivenni és idővé telik. De mesélj még!
#16 mi az istenért írnám ha nem így lett volna??? van baj a toronyban :D
mint írtam, kevesen használták a büfét mert nem volt egy hűha kínálat csak csoki meg chips, még melegszendvics sem, általánosban még zacskós levest is lehetett venni, ilyennel középben már nem bíbelődtek. Amíg az egyiknek melegített simán kiszolgált másik 4-et és nyilván nem hordott minden nap mindenki melegítenivalót. A büfé kínálat tartalmáért pedig inkább lejárt mindenki a suli tövében lévő kisboltba, mert olcsóbb volt.
hideg tésztasaláta - mehet bele zöldség, főtt tojás, kockázott sonka stb
retró szendvicsek (nem az egyszerű vaj-szalámi sajt), hanem pl cottage cheese, vagy kolbászkrém, kéksajtos joghurt stb-vel is meg lehet kenni
tortillatekercs. sparban pl szokott lenni tonhalas paprikás meg sajtos-sonkás paradicsomos is, az is jó hideegen, de bármit bele lehet tölteni, amit szendvicsbe is, pl rántottát (ha 5-6 órát áll, akkor már kevésbé jó a tojás, de ha délben megeszed, simán)
vihetsz dobozban zabkását, akár reggel főzöttet, akár éjszakait, csak egy kanál kell hozzá (+ köleskása, tejbegríz, rizskása stb) - én pl melegen ezeket nem is szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!