Ti mit szoktatok suliba magatokkal vinni a szendvicsen és a péksütin kívűl?
Joghurt kekszel
Gyümölcs az mindig
Azon kívűl a szendvics határtalan verzióban, vagy a büfében veszek melegszemdvicset
Az a baj, hogy a házi kaják többsége vagy hűtést vagy melegítést igényel. Esetleg ha lepaktálsz a büféssel, konyhásokkal, akkor lehet tudnál melegíteni.
Amúgy meg amiket előttem írtak, szendvics, puffasztott rizs, abonett, gyümölcsök, zöldségek, házi süti, kekszek, palacsinta.
Tortilla, tészta. A legtöbb tésztaétel szerintem vállalható melegítés nélkül. Vagy tartalmasabb salátákat, hummuszos pitát, falafelt, rántott mindenfélét. Ha hűtött ételt viszek, a 3. óra után meg szoktam enni. Addig simán kibírja.
Ezek melósabbak, mint egy bolti péksüti, mert meg kell csinálni, dobozba tenni, utána az evőeszközt és a dobozt hazavinni, stb. Ha sokszor viszel ilyesmit, érdemes beszerezni egy praktikus kis tárolót erre a célra.
Egyetemen van mikró és vízforraló, így sokan esznek instant tésztát, levest, zabkását. Azt a fajtát, ami pohárban van, és csak fel kell önteni forró vízzel.
Turmixok, smoothiek, cottage cheese +melle valami ropogtatni valo (alma, repa, ubi, ilyesmi)
Puffasztott rizs valamilyen krémmel - tonhalkrem, majkrem, sajtkrem, cottage cheesel is szinten finom
Dio, magvak darabolt kemeny sajttal
Zabkasa gyumolcsokkel
Sali az otthon levo zoldsegekbol, natur csirkemell
Stb.
Szoktam nezegetni lunch boxokat pinteresten, nekem sok jo otletet adtak, mikor mar untam a szendot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!