Mit tudnék még a suliba vinni szendvicsen kívül??
Figyelt kérdés
Mikró nincs a suliba2021. nov. 1. 15:55
1/20 anonim válasza:
Bármit. Pk én kimondottan szeretem a hűtőből kivett, szobahomersekletre melegedett ételeket, a pörkölt kivételével.
2/20 anonim válasza:
Büfében mondjuk tuti van mikro.
Nálunk rengetegen voltak akik otthonról vittek, megkérték a büfésnőt, hogy melegítse meg és kész.
Bármit tudsz vinni. Én előző napról maradt kajákat szoktam. Ami szilárd mind jó.
3/20 anonim válasza:
2!
Az én gyerekem egy 1600 diakos középiskolába járt. Szerinted melegítettek nekik bármit is?
4/20 anonim válasza:
Magvak(mandula, dió, pekándió, kesudió), alma, mandarin, saláta natúr csirkemelllel, Bake rolls, süti
5/20 anonim válasza:
Kettes vagyok. Nálunk is sokan voltak. De nekem 8.
Akkor ahogy első mondta, a szobahőmérsékletű kaja sem öli meg. Nem keĺl hülyeségek miatt lepontozgatni.
7/20 anonim válasza:
Péksüti, gyümölcsök, magvak, müzliszelet.
8/20 anonim válasza:
2
Biztos hogy nem.
Ki a tököm lakik jól magokkal? Meg műzliszelettel? Ezek csak flancolni jók.
9/20 anonim válasza:
Wrap. Kis krémsajttal, salátával, uborkával, ha vegetáriánus vagy, tehetsz bele avokádót, ha nem, akkor csirkecsíkot pl. A házi jobb, mint a bolti és elég laktató. Én vagy szendvicset vagy wrapot viszek és kis adag gyümölcssalátát csavaros tetejű üvegben. Ha nincs otthon időm elkészíteni a szendvicset vagy a wrapot, akkor virslis táskát, pizzaszeletet vagy kenyérlángost szoktam venni az aldiban vagy a péknél, az elég laktató, bár nem túl egészséges. De heti egyszer belefér.
10/20 A kérdező kommentje:
Vagyis biztos van mikró, kicsit rosszul fogalmaztam. Legalább is a büfében kell lennie. De nem lennék egy kivétel, akinek melegitgetnek, ami persze érthető is. De a szobahőmérsékletű kajákkal nincs bajom hála égnek, szóval olyasmit tényleg lehet vinni akkor. Esetleg abból ötletek? Egyszerűen elkészíthető, pl tésztás kaják
2021. nov. 1. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!