Molyos Éden prémium lisztet kidobjam?
Figyelt kérdés
Az egyik műanyag lezárt tárolóban most észrevettem egy lepket.nincs halosodas sehol, a többi lisztben sem. Dobjam ki mindet? Eddig ugy vettem észre hogy ezeket a speciális keverekeket nem szeretik. Tegyem inkább ezentúl befőttes üvegekbe a liszteket? Hűtőben nem tudom tárolni kicsi a hely.Ti felhasználhnatok így?2021. okt. 3. 11:30
11/12 anonim válasza:
Anyu az ilyet állapotút átszitálja és jól zárható műanyag edényben tárolja. Semmi baja nincs felhasználáskor.
Vettem én már üzletben olyan lisztet, ami vásárlás után kibontva tele volt lisztbogárral és/meg "hálóval". Nna, az ment a kukába.
12/12 anonim válasza:
Egyébként megsúgom, hogy ez a “sütés előtt szitáljuk át a lisztet” figura pont onnan ered, amikor zsákszámra állt a kamrában jutazsákban a liszt és ritka volt, hogy nem került bele moly. Az, hogy “levegősebb lesz” ennek csak az ideologizált változata.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!