Ezeket a manapság divatos lisztkeverékeket van értelme fogyasztani ha nem vagyok ételérzékeny?
Figyelt kérdés
Elég drávák, nagy körülöttük a felhajtás és szerintem bolti alapanyagokból is megoldható egy egészséges életmód. Zabpehelyből és banánból is lehet tök jó palacsintát készíteni, nem kell feltétlen Szafi többezer forintos csoda porjait venni. Ha érzékenységed van az más.2021. szept. 25. 23:01
3/4 anonim válasza:
Akkor is teljesen felesleges, mert egy gm pehely, amit simán finomra tudsz őrölni te magad is, ötödannyiba kerül.
Én sosem veszek ilyen dolgokat, hanem a gm liszteket, keményítőt és 95%-ban simán elkészítek belőlük egy jó sós vagy édes süteményt.
A maradék 5%-ot meg kanalazzuk :D
4/4 anonim válasza:
Én maradok a sima Sparos búzalisztnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!