Kapszulás kávé? Csak szerintem divatos de selejt?
Többet próbáltam
A legrosszabb volt a Cafe Frei kapszulája, az egyik legdrágább, hányinger íze van
Másik a Nespresso, nem volt hányinger íze de olyan semmilyen, főleg koffeintartalomban, pedig sok fajtáját próbáltam különböző koffeintartalomban
Jacobs volt talán a legjobb
Mindegyik színe a lefőzott kávéval ellentétben barna (??)!
Mit gondoltok? Mi ajánlotok?
Dolce Gusto kávéfőzőnk van.
Maga a kávé finom, es egy basic presszó kávé teljesen fekete.
És jó inni, rengeteg a választék.
Ami fenntartásom van: az az ára ~150 ft egy kávé+a sok plasztik hulladék, ami marad utána.
Bár ha egyedül él az ember, és napi egy kávét iszik, simán vállalható, és azért finomabb is, mint a kotyogós sárga Tchibo, és itt nem a kotyogót akarom leszólni! 😅
Én szeretem a Nespresso Dolce Gusto kapszulás kávéfőzőt és a kapszuláit.
De kinek mi jön be:)
Ahol sokan kávé fogy naponta, ott nagyon nem célszerű választás a kapszulás.
Maga a gép olcsó, viszont a kapszula drága, ha napi 1-2 kávénál több fogy, akkor valami másfajta, darált vagy szemes kávéval működő gép visszahozza az árát és még a kávé minősége is jobb.
Viszont van bőven olyan háztartás, ahol kevesebb mint napi 1 kávé fogy, ott célszerű választás lehet egy ilyen gép. Az instant kávéknál még mindig lényegesen jobb kávé készíthető ezekkel, és nem igényelnek kb semmi karbantartást.
Egyetértek veled.
Azóta is csak kotyogóst használok
Az tudom,hogy jó tudom mire számítsak
Nem beszélve lényegesen gazdaságosabb is
Nespresso kapszulás gépem van, de újratölthető kapszulákat használok. Szerintem jobb kávét főz mint a Seherezádé kotyogósunk és nincs semmi hulladék csak a zacc.
A Frei Római mogyoró, frissen darálva és lefőzve benne, különösen finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!