Mennyit költetek kajára havonta?
Én nem főzök, úgy rendelem az ételeket.
60 ezer forintba kerül havonta összesen, nagyjából mindig ennyire jön ki.
Ebbe benne van:
-2 nagy adag főétel, ebédre és vacsorára
-1 leves (általában gyümölcsleves)
Ez szerintetek mennyire sok havonta? Ezekkel jól lakom, nagy mennyiség, minőségi, és egészséges. Általában mást nem eszem, nasi, desszert nem igazán van. Üdítőket sem iszom, néha teát vagy kávét főzök, azt nem kalkuláltam bele, az havi szinten olyan +2500 ft max.
Az egyik kolléganőm sokkalta, hogy havonta ennyit költök kajára, mert hogy ő főzéssel feléből kihozná ezeket.
Mi kettőnkre kb. 75 ezret költünk egészséges étkezéssel, itthon főzve.
De én két dolgot sem értek:
1.) Hogy laksz jól ennyivel egész nap? Mert oké, ebédre leves+főétel, vacsira főétel, de hol a reggeli? Hol van napközben egy kis gyümölcs, mag, netalántán egy kávé?
Én 55 kg-os vékony nő vagyok, de ennyivel még én sem laknék jól, és baromi egészégtelen is, ha nem eszel semmit egész délelött.
2.) Nem zavar, hogy tök egészségtelenül eszel? Azért ezek az olcsó menük nem túl minőségi alapanyagokból készülnek, nem túl változatosan és mellé semmi gyümölcs, friss zöldség? ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!