Mennyit költetek kajára havonta?
Én nem főzök, úgy rendelem az ételeket.
60 ezer forintba kerül havonta összesen, nagyjából mindig ennyire jön ki.
Ebbe benne van:
-2 nagy adag főétel, ebédre és vacsorára
-1 leves (általában gyümölcsleves)
Ez szerintetek mennyire sok havonta? Ezekkel jól lakom, nagy mennyiség, minőségi, és egészséges. Általában mást nem eszem, nasi, desszert nem igazán van. Üdítőket sem iszom, néha teát vagy kávét főzök, azt nem kalkuláltam bele, az havi szinten olyan +2500 ft max.
Az egyik kolléganőm sokkalta, hogy havonta ennyit költök kajára, mert hogy ő főzéssel feléből kihozná ezeket.
A rendelésekkel nem vészes. Én magamra főzök, szerintem havi 40 000 Ft lehet amit kajára költök, de főleg húst és zöldséget veszek. Főzni 2 naponta szoktam.
Nemrég váltottam életmódot, így leszokóban vagyok a nasikról és az ételrendelésről. Amíg volt párom, kb. hetente "kellett" menni mekizni,rengeteg pénzt elvitt és még hízlal is.
OFF: egy hete ismit elkísértem a mekibe és kibírtak, hogy ne vegyek semmit, büszke vagyok magamra 😀
,,ő főzéssel feléből kihozná ezeket." - kétlem, vagy otthon van neki csirke/disznó kert zöldségekkel?
mi szerintem picit többet de mi 2vagyunk
Értem, köszönöm a válaszokat.
Ugye ezeket az ételeket kihozzák nekem, úgyhogy a kiszállítás is benne van.
Ha leveseket nem rendelnék, akkor 50 ezerből kijönne, de csak azért rendelek gyümölcsleveseket, mert nem szoktam külön enni gyümölcsöt és gondolom ez is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!