Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Írnátok e-mailt a gyártó...

Írnátok e-mailt a gyártó cégnek figyelmeztetésképpen, hogy mások ne járjanak így, mint én, vagy nem ér annyit az egész?

Figyelt kérdés
Penny-ben tálcás fél kiló csirkezúzát vettem. Annak rendje-módja szerint megmostam egyenként, de az egyikben benne volt az összes tartalom, amit a csirke megevett. Olyan undor fogott el, hogy az hihetetlen, mert nem volt félbevágva, viszont a tetején ott volt a lyuk, amiből a mosás hatására folydogált ki a cucc. Kis cég, megtaláltam a neten, de a Penny a forgalmazó. Kidobtam a táposat, és újra jól átmostam mindet. Ez van itthon, ehhez szereztem be a hozzávalókat. Pofám leszakad, totál hányingerem van. Azért, mert 499,- forint a fél kiló, attól még nemcsak a szegények eledele. Kimondottan szeretjük a zúzapörköltet tarhonyával, savanyúsággal. Ti mit tennétek? Érdemes a tudtukra adnom? Soha többet nem veszek Hentesek kedv.... nevű cégtől semmilyen húsféleséget. Ideges vagyok, bocs. Kicsit hosszú lett.

2021. aug. 25. 12:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17%
Én írnék nekik, méghozzá 3 különböző e-mail címről is, más-más aláírással.
2021. aug. 25. 14:25
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

Most hogy mondjatok, en is irok annak a cegnek, akitol a befottes vajbabot veszem, mert rajta szokott maradni neha a szára. Dühítő.

(lol)

2021. aug. 25. 14:57
 13/21 A kérdező kommentje:
10. Nyilván nem. De azért lássuk be, a kettő között óriási a különbség. Mert te számítanál rá, hogy egy előre csomagolt áruban ilyennel találkozol? Nem hiszem. 9-esnek meg csak annyi: évek óta nem mosnak manapság belet. Készen megveszed, és ennyi. (Volt hozzá szerencsém, mármint belet mosni, de kb. 20 évvel ezelőtt.) Anyósomék is áttértek a bolti előre gyártott bélre. De nem ez a lényeg a kérdésemben.
2021. aug. 25. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon unatkozhatsz. Már el is felejtettem volna azóta
2021. aug. 25. 19:58
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
a kisvárosomban húsfeldolgozóból egyszer kiment egy olyan szállítmány csirkéből Tescok-ba amiben benne volt hagyva a szar. nem tudom hogy sikerült. akkor azt hiszem az egész műszakot kirúgták. azóta én is dolgoztam két hónapot egy másik közeli húsfeldolgozóban és hát tényleg nincsenek a higiénia tetőfokán a munkafolyamatok során. húsra azóta is nagyobb gondot fordítok ha néha főzőcskézni akarok mert nem tudom milyen helyről került elém, hány gumicsizma taposta meg a vegyszeres padlón míg csomagolásra került. csak arra fel írom ezeket hogy hidd el, egy folydogáló zuza ehhez képest semmiség -de persze a felháborodásod jogos csak nem hiszem lenne sok hatása a panaszkodásnak
2021. aug. 25. 22:05
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudsz mit kezdeni, főleg ha már kidobtad.

Én is jártam hasonlóképpen pont a Pennyben. Tálcás sertéscomb szeleteket vettem, megnéztem alaposan, hogy jó-e mindenhol, és csak otthon láttam, hogy ahol a húsok érintkeztek, azon a felületen már zöldült a hús. Az összes szelet, ahol fedték egymást. És lejárt sem volt.

Ilyenkor sajnálom, hogy nincs a fejemen egy kamera, ami az egészet felvegye :D

Azóta nem veszek tálcás húst.

Mondjuk megírhatod nekik az élményt, csak ne várj sokat, valószínűleg nem fog változni náluk sok minden.

2021. aug. 26. 01:28
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

16

És tudod mitől olyan? Azt sajnáld, hogy tájékozatlan vagy

2021. aug. 26. 15:08
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Mit kéne tudnom és miért vagyok tájékozatlan?

Hogy miért volt zöld a hús? Gondolom nem azért, mert festékkel lefestették :D

Szaga alapján egyébként romlott volt. Vagy nem volt megfelelő a tárolás a csomagolás előtt (levágás után túl sokáig tárolták a húst szabad levegőn és viszonylag magas hőmérsékleten, így idő előtt elszaporodnak rajta a bomlást elősegítő baktériumok és egyéb mikrobák), vagy pedig átcímkézték a lejárt húst (nem néztem meg tüzetesebben a címkét, de az én romlott húsom után nem sokkal érkezett pár panasz az itteni Penny-be további romlott húsokról és kiderült, hogy átcímkéztek néhány husit... eljárás indult és természetesen menesztették az egész helyi vezetőséget).

Azóta nem hallottam, hogy rossz húst találtak volna az itteni Penny-ben, de a bizalmam nemn tért vissza. Maradok a hentesnél.

2021. aug. 26. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
32%

16

Nem tudom, akkor én tizenéve mérgezem a családot, mert eddig majdnem minden egyes szeletelve vett húsom "zöldes barnás árnyalatú" volt ott, ahol a szeletek egymáson feküdtek. Mindig megcsináltam kivétel nélkül, kb úgy heti-2 heti alkalommal sütök ilyen húsokat már jó pár éve. Nem volt se büdös, se nyálkás soha, és soha senkinem nem lett baja tőle.

Ezután is megfogom csinálni.

2021. aug. 26. 18:42
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Örülök, hogy nálad rendben van ez a hús. Nálunk botrány volt belőle, mert tényleg romlott húst árultak, be is vizsgáltatták. És nem csak "zöldes-barnás árnyalatú" volt, hanem konkrétan zöld. Plusz büdös és nyálkás. Akkor még volt kutyánk, kíváncsiságképp az egyik szeletből vágtam neki egy apró kockát. Bevette a szájába, majd kiköpte és otthagyta.

Ha mérgeznéd a családodat, akkor már nem lenne családod. Ergo valószínűleg nem egy dologról beszélünk.

De csináld úgy, ahogy neked jó! Nekem aztán mindegy :)

2021. aug. 26. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!