Írnátok e-mailt a gyártó cégnek figyelmeztetésképpen, hogy mások ne járjanak így, mint én, vagy nem ér annyit az egész?
Most hogy mondjatok, en is irok annak a cegnek, akitol a befottes vajbabot veszem, mert rajta szokott maradni neha a szára. Dühítő.
(lol)
Nem tudsz mit kezdeni, főleg ha már kidobtad.
Én is jártam hasonlóképpen pont a Pennyben. Tálcás sertéscomb szeleteket vettem, megnéztem alaposan, hogy jó-e mindenhol, és csak otthon láttam, hogy ahol a húsok érintkeztek, azon a felületen már zöldült a hús. Az összes szelet, ahol fedték egymást. És lejárt sem volt.
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs a fejemen egy kamera, ami az egészet felvegye :D
Azóta nem veszek tálcás húst.
Mondjuk megírhatod nekik az élményt, csak ne várj sokat, valószínűleg nem fog változni náluk sok minden.
16
És tudod mitől olyan? Azt sajnáld, hogy tájékozatlan vagy
#17
Mit kéne tudnom és miért vagyok tájékozatlan?
Hogy miért volt zöld a hús? Gondolom nem azért, mert festékkel lefestették :D
Szaga alapján egyébként romlott volt. Vagy nem volt megfelelő a tárolás a csomagolás előtt (levágás után túl sokáig tárolták a húst szabad levegőn és viszonylag magas hőmérsékleten, így idő előtt elszaporodnak rajta a bomlást elősegítő baktériumok és egyéb mikrobák), vagy pedig átcímkézték a lejárt húst (nem néztem meg tüzetesebben a címkét, de az én romlott húsom után nem sokkal érkezett pár panasz az itteni Penny-be további romlott húsokról és kiderült, hogy átcímkéztek néhány husit... eljárás indult és természetesen menesztették az egész helyi vezetőséget).
Azóta nem hallottam, hogy rossz húst találtak volna az itteni Penny-ben, de a bizalmam nemn tért vissza. Maradok a hentesnél.
16
Nem tudom, akkor én tizenéve mérgezem a családot, mert eddig majdnem minden egyes szeletelve vett húsom "zöldes barnás árnyalatú" volt ott, ahol a szeletek egymáson feküdtek. Mindig megcsináltam kivétel nélkül, kb úgy heti-2 heti alkalommal sütök ilyen húsokat már jó pár éve. Nem volt se büdös, se nyálkás soha, és soha senkinem nem lett baja tőle.
Ezután is megfogom csinálni.
#19
Örülök, hogy nálad rendben van ez a hús. Nálunk botrány volt belőle, mert tényleg romlott húst árultak, be is vizsgáltatták. És nem csak "zöldes-barnás árnyalatú" volt, hanem konkrétan zöld. Plusz büdös és nyálkás. Akkor még volt kutyánk, kíváncsiságképp az egyik szeletből vágtam neki egy apró kockát. Bevette a szájába, majd kiköpte és otthagyta.
Ha mérgeznéd a családodat, akkor már nem lenne családod. Ergo valószínűleg nem egy dologról beszélünk.
De csináld úgy, ahogy neked jó! Nekem aztán mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!