Sült marhalábszárhoz a petrezselymes krumpli a jobb, vagy a sima natur főttkrumpli?
Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 02:32
2/11 anonim válasza:
Mivel sütve kb. ehetetlen ne pazarolj hozzá még petrezselymet is.
3/11 anonim válasza:
Olyan rágós lehet, mint a cipőtalp:)
4/11 anonim válasza:
Marha lábszárból vagy gulyáslevest, vagy pörköltet készíthetsz. Sütve ehetetlen lesz. Rostélyost süss.
5/11 anonim válasza:
Frissensültnek nem alkalmas, de hosszas párolás után zsírjára sütve (mint a sertésdiót) el tudom képzelni. Még nem próbáltam, eddig én is csak pörköltet vagy gulyást főztem belőle.
6/11 qkker1 válasza:
A lábszár nagyon nem való sült húsnak.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! - Miért nem engem kérdeztek (?) én sütöttem már marhalábszárat sütőben (pácolás nélkül)...és nagyon finom omlós lett....a lényeg, hogy önteni kell rá vizet ///annyit, hogy teljesen ellepje a víz a húst...induláskor) és le kell fedni (vagy alufóliával, vagy fedős edényben sütni). Már benn is van a vill.sütőben (én kacsasütőben sütöm, az fedeles).
2021. aug. 13. 12:15
9/11 anonim válasza:
Ezek szerint sütőben főzöd a húst. Ilyen erővel bedobhatnád kuktába, jóval energia takarékosabb lenne.
10/11 anonim válasza:
Biztosan finom lesz. Szerintem is jobb sokáig sütni, mint kuktába tenni, jobban átveszi a fűszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!