Az édesburgonya az tök, vagy krumpli? Melyik csoportba tartozik?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 18:54
1/24 anonim válasza:
Hogy lenne tök? Amúgy meg csak nevében burgonya, mert gumós, az eredeti neve batáta.
2/24 A kérdező kommentje:
Egy lány mondta nekem, hogy az tökféle. Annyira biztos volt benne, hogy azt is mondta, hogy jön nekem egy éjszakával, ha nincs igaza. Azt hiszem, most boldog ember vagyok. Köszönöm!
2021. jún. 20. 19:04
3/24 anonim válasza:
Nem is krumpli nem is tök, most néztem utána. Batáta a neve
5/24 anonim válasza:
Az édesburgonya nem krumpli és nem tök, hanem a futóhajnalkának rokona.
6/24 anonim válasza:
Hivatalos akarok lenni a Szulákfélék-hez tartozik
7/24 anonim válasza:
Szerintem meg a szukafélék családjába tartozik, ami jó jel, hisz akkor egy szukák is felszedhetsz redflagek nélkül :-))
8/24 anonim válasza:
Sok sikert az éjszakához:
9/24 anonim válasza:
Gondolom panelban élsz. A tök a föld felett terem lásd kép:
A krumpli a földben terem ahogy az édesburgonya is, de nem rokon a tökkel a krumplival is csak nagyon távolról.
10/24 anonim válasza:
Az íze az, ami hasonló a sütőtökéhez (állítólag, mert én pl. a sütőtököt utálom, az édesburgonyát viszont imádom, és több ismerősöm is így van ezzel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!