Miért van az, hogy miután megeszem a sült édesburgonyát, izzadok, szédülök, végtagjaim zsibbadnak és hevesebben ver a szívem? 21/F
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 22:36
1/6 anonim válasza:
csak attól van ez? hisztaminerzekenyseg csinal ilyet, bár az nem éppen magas hisztamimtartalmú étel
2/6 A kérdező kommentje:
De, hisztaminérzékeny vagyok, szedek is be DAO-enzimet, ezért is csodálkozok, hogy most komolyabb tüneteket csinált.
2020. aug. 10. 22:54
3/6 anonim válasza:
Mást nem ettél vagy vmi fűszert? Ha esdig is ettél ugyanilyet, akkor nem tudom miért csinalhatta ezt, anyum is hisztaminerzekeny, de ő dao tablettával sem igazán eheti azt, amit szeretne. Illetve a mennyiség is számit, pl. vmiből megehet egy negyedet (gyümölcs vagy zöldség) úgy, hogy nincs tünete, de ha már a felét eszi meg, akkor van
5/6 A kérdező kommentje:
Mást nem ettem.
4-es, miért lennék cukorbeteg?
2020. aug. 10. 23:14
6/6 anonim válasza:
Semeddig nem tart kideriteni ... csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!