Mit egyek sült édesburgonyához?
Izre nekem a sutotokhoz hasonlit leginkabb.
Szerintem sultekhez (szuz, csirke, akar lazac stb) finom koret.
Lehet ezt is sutni fuszeresen, esetleg mas tepsis zoldsegekkel egyutt, de keszithetsz belole puret is.
Vajon pirított csirkemellhez, halhoz is szoktam köretként adni, de legutóbb panírozott zöldségek mellé készítettem pürének. Nagyon finom volt gomba, brokkoli , rántottzeller és cukkini mellé.
Most arra készülök, hogy valami szószos(pl gombaszósz) hús mellé krokettként is kipróbálom.
"Gnocchinak elkészítve is nagyon finom."
Bocs az off-ert, hogyan keszited? Ez engem nagyon erdekelne!
Koszi!
Mi a baj a válaszommal ? Szerintem korrektül válaszoltam, hogy én mit szoktam édesburgonyával enni.
A lepontozóknak mára legyen meg az örömük...
Megpárolom gőz fölött, s amikor kihűlt, ugyanúgy készítem, ahogy a hagyományos gnocchit. Érdemes körbepirítani a kis falatokat, nagyon jó ízt ad neki. Szinte bármilyen karakteres, sós, füstös vagy fűszeres szósz jól áll neki.
Én senki válaszát nem pontoztam le, mert miért is tenném, hiszen jót írtak.
Az ellenem fordulóknak szép napot, és nagyon kérem, hogy a privát szférámat is kíméljék meg.
Privátban az itteni barátaimmal szoktam eszmét cserélni...
Mellesleg várjuk meg a kérdező véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!