Granola-zabpehely helyett kölespehelyből lehet?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
a zab gluténmentes...
és a gabonák között a legmagasabb a fehérje és a rost tartalma, tehát a legjobb.
hogyan vagy érzékeny rá?
nem értem.
szerintem valószínűbb, hogy tejjel kened össze és a tejet nem bírod.
alap hogy vízzel kell fogyasztani ezeket.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
milyen mennyiségben fogyasztod?
csak azért kérdezem megelőzve a válaszod mert mióta elmúltam 40 én sem bírom már annyira a glutént mert puffaszt.
ezért nálam a puffadás mentes zab fogyasztás így néz ki.
vizet forralok, közben kimérek 60g finomszemű zabot, majd ráöntöm a forró vizet és teszek még hozzá 20g csoki ízű tojásfehérje port.
összekeverem, megvárom míg a zab felszívja a vizet és akk megeszem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én elég durván gázosodom a zabtól, elég kellemetlen a távozó termék szaga.
Ettől függetlenül azért néha még mindig eszem. Főleg granolában isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!