Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Granola-zabpehely helyett...

Granola-zabpehely helyett kölespehelyből lehet?

Figyelt kérdés
Sajnos érzékeny vagyok a zabra. A granolát viszont nagyon kívánom, arra gondoltam megcsinálom házilag, zabpehely helyett kölespehelyből. Működhet? Van vkinek tapasztalata?

2021. aug. 12. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

a zab gluténmentes...

és a gabonák között a legmagasabb a fehérje és a rost tartalma, tehát a legjobb.

hogyan vagy érzékeny rá?

nem értem.


szerintem valószínűbb, hogy tejjel kened össze és a tejet nem bírod.

alap hogy vízzel kell fogyasztani ezeket.

2021. aug. 12. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem a gluténra vagyok érzékeny és nem is a tejre, egyszerűen iszonyatosan felfúj a zab minden formában.
2021. aug. 13. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:

milyen mennyiségben fogyasztod?


csak azért kérdezem megelőzve a válaszod mert mióta elmúltam 40 én sem bírom már annyira a glutént mert puffaszt.

ezért nálam a puffadás mentes zab fogyasztás így néz ki.

vizet forralok, közben kimérek 60g finomszemű zabot, majd ráöntöm a forró vizet és teszek még hozzá 20g csoki ízű tojásfehérje port.

összekeverem, megvárom míg a zab felszívja a vizet és akk megeszem.

2021. aug. 13. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Én elég durván gázosodom a zabtól, elég kellemetlen a távozó termék szaga.

Ettől függetlenül azért néha még mindig eszem. Főleg granolában isteni!

2022. jan. 28. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!