Mitől ennyire finomabb a Kölln zabpehely?
Nagy zabkásarajongó vagyok, elég sokfélét kipróbáltam. Azt hittem, hogy nincs különbség. Azt hittem, hogy az Aldi, Lidl, Spar stb. zabpelyhei azért olcsóbbak, mert saját márkásak. Aztán egyszer nem volt a Sparban saját, ezért vettem a jóval drágább Köllnt, és azóta csak azt akarom enni, annyival finomabb, teltebb, krémesebb.
Eleinte gyanakodtam, hogy csak a placebó hatás érvényesül, vagyis azért érzem jobbnak, mert drágább. De aztán vettem másféle drágább (gluténmentes, bio) zabpelyhet is, és az sem közelítette meg a Kölln minőségét. Mitől függhet ez? Hogyan lehet kiválogatni a minőségibb szemeket? Vagy a Kölln speciális termelői módszereket alkalmazhat? Mit gondoltok?
Sajnos teljesen el vagyunk rontva. Átalakítottak minket az "E" betűk és aromák, ízfokozók imádatára. Beismerjük, vagy sem, függők lettünk. Ezt független tesztek bizonyítják.
Igen... Ami természetesen egészséges, az az emberek 95 %-ának már nem ízlik.
#1
Én a 100%-os zabpehelyről beszélek, nincs feltüntetve rajta más összetevő. Ilyen instant tákolmányokat és meg sem veszek.
1. vagyok.
Akkor félreértettelek, én az egyadagos már ízesített termékekről beszéltem. Azt írod: "nincs feltüntetve rajta más összetevő".
Ettől még nem vennék rá mérget, hogy valójában nem attól krémesebb-e, hogy van benne valami...
#1
Az van ráírva, hogy 100 % teljes kiőrlésű zabpehely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!