1/6 anonim válasza:
Finom. Jó polip kell hozzá, meg tudni kell jól megcsinálni, és akkor finom.
2/6 anonim válasza:
Legfinomabb a polipropilén.
Veszel egy csomag ropit, összetöröd, vízben megfőzöd, majd ráültetsz egy polipot. :)
3/6 anonim válasza:
Nincs erős íze, sőt kifejezetten enyhének/jellegtelennek szokták tartani magában. Ezért szokás erősen fűszerezni sok fokhagymával vagy paradicsomos szószban. A jól elkészített polip lényege a kellemesen rágós állag, ami kicsit a rákhúsra emlékeztet.
4/6 anonim válasza:
Akeresőszavaid miatt mondom, a polip nem azonos a tintahallal, bár külsőre hasonlítanak. A tintahalnak van pár csigolyája, a polipnak meg nincs. Csak így hirtelen...
5/6 anonim válasza:
Én szeretem a polipot, szerintem finom (bár tényleg nem erős az íze mint más halaknak vagy rákoknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!