Milyen íze van a polipnak?
Figyelt kérdés
Meg szeretném kóstolni a polipos sushit, de nagyon válogatós vagyok, elég drága szóval nem akarom az ablakon kidobni a pénzt. Leírná nekem egy ilyen témában tapasztalt ember, hogy milyen íze van körülbelül a polipnak?2016. nov. 28. 18:10
1/9 anonim válasza:
Elég nehéz leírni valaminek az ízét. A jégsalátának milyen íze van? Vagy a csirkemellnek?
Mivel tengeri állat a polip, mindenképp arra az ízvilágra számíts. A hús állaga viszont nem olyan mint a halaké. Puha, picit édeskés, citrussal kiemeli az ízét.
5/9 anonim válasza:
Elkészítéstől függ. Sushikon általában nyersen van, elég rágós, lágy íze van, viszont megvan benne az a halas beütés
6/9 anonim válasza:
Fagyasztott panírozott polipkarika is számít?
Az íze elég jellegtelen volt,kicsit hasonlított a halra,de az állaga gumiszerű volt és rágós.
7/9 anonim válasza:
A polip és a tintahal is puha, (talán a gombához hasonló az állaga), a tenger íze érezhető rajta, de nyersen még rágósabb lehet.
8/9 anonim válasza:
Szia!
A wasabiban a polip nigiri 420 ft, szóval annyira nem drága.
Az íze, én nagyon szeretem, sokak szerint rágós. Szerintem nincs olyan erőteljes halíze, de érezni rajta a tenger ízét.
9/9 anonim válasza:
Semmi íze nincs. Olyan mintha nyers gumit rágnál. Én öklendeztem is tőle mert beszorult a torkomba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!