2/11 anonim válasza:
Nem enném meg mosott állapotában sem.
Valamikor megboldogult ifjúkoromban olyan epegörcsöt kaptam néhány kivi elfogyasztásától, hogy jó darabig kerültem ezt a fajta élelmiszert.
Most sem igazán tartozik a kedvenceim közé.
4/11 anonim válasza:
Mindkettő madár,a kiwi is meg a héja is. Egyiket sem kóstoltam.
5/11 anonim válasza:
Nekem ha egy olyan kis szőrizé is rákerül a számra, már viszket és idegesít. Nemhogy még megyem. Szerintem ez a héj alapból sem fogyasztásra való, ugyanúgy le kell szedni, mint a banánét
6/11 A kérdező kommentje:
Pedig van aki +eszi :D
2021. júl. 29. 16:33
7/11 anonim válasza:
Furák. Valószínűleg nem is benne semmi extra, amitől bajuk lehetne, de én akkor sem tenném, pusztán a textúrája miatt, mint írtam. De vegyél egyet és kóstold meg
8/11 anonim válasza:
Létezik epilált kivi, ami nem növeszt szőrt. Azt nem szokták hámozni, hanem egyben eszik. Ízre majdnem ugyanaz, mint a közismert, nincs külön íze a héjának.
9/11 anonim válasza:
Lidlben szezonban (ősszel-télen) szokott lenni golden kiwi néven. Az a zöldtől picit más ízű, mert sárgabelű, édesebb, kevésbé savas.
Illetve van törpe kiadásban is, de azt csak pár éve láttam pár hónapon át az Auchan kínálatában, azóta jóval ritkábban. Kb. egy szőlőszem és egy dió közt volt méretben és valahol Magyarországon termesztették.
10/11 anonim válasza:
Apám eszi héjastól, én nézni sem bírom. Irtózom a kiwi, barack"szőrétől", a krétától és az érdes wc papírtól. Mármint nem bírom megérinteni. Apám szerint meg úgy az igazi és finom a kiwi 🤢 🥝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!