Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kivi héját valaki meg szokta...

Kivi héját valaki meg szokta enni? Milyen?

Figyelt kérdés
Most láttam egy videót, ahol azt mondták, jobb, ha megeszed az egész kivit (több rost,...). Van olyan, aki így eszi?
2021. máj. 14. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Sok kretén videót lehet látni, a sok tehetségtelen ember mindenféle hülyeségekkel próbál látogatottságot szerezni.
2021. máj. 14. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
van olyan fajta ami nem szőrös, gondolom az ehetőbb. a szőröset nekem eszembe nem jutna megenni
2021. máj. 14. 14:07
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 köszi, hogy azt gondolod, hogy ilyen videókat nézek :D amerikai, minőségibb csatornán említette az egyik szereplő, hogy most erre szokott rá és ajánlja
2021. máj. 14. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Az a te dolgod, hogy mit nézel, nem is feltételezek semmit, a lényeg hogy bármit amit látunk és hallunk kezeljük fenntartásokkal, amíg több különböző forrás alá nem támasztja. Elsőre elég nagy baromságnak hangzik, bár őszintén szólva én csak a szőrös kivivel találkoztam, annak a héját nekem se jutna betolni az arcba.
2021. máj. 14. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia, en megeszem neha a hejaval egyutt, eloszor alaposan atmosom, ezaltal a “szor” tobbsege ha nem is kihullik, de valahogy “elkopik”, ezt nem tudom jobban megfogalmazni.

Ezutan siman felkarikazom, es vagy magaban vagy pl. Zabkasaban eszem.

Semmi baj nincs vele, nem szur, vagy semmi ilyen “mellekhatasa” nincs.

2021. máj. 14. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolso valaszolo vagyok, epp most lattam meg ezt a cikket, erdemes mindenkinek elolvasnia:)

[link]

2021. máj. 15. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!