Ezt a fajta medvecukros édességet szokta még valaki látni boltokban?
Figyelt kérdés
Pár éve még lehetett kapni a nagyobb üzletekben ilyen vegyes medvecukor alapú édességet, amin volt mindenféle borítás, csokis, banános, kókuszos, stb.
Ilyesmi:
Most a minap eszembe jutott, megkívántam, de sehol nem találtam, még specifikus édességboltban sem. Nem tudja valaki, hová tűnt, vagy hol lehet még esetleg kapni?
2021. ápr. 16. 18:47
1/5 anonim válasza:
Szia! Goods Marketbe szoktam hasonlót látni. De innen lehet rendelni:
2/5 anonim válasza:
Anya szokott venni és ő pennyben meg lidlben vásárol csak. Érdemes lehet megnézni, ha arra jársz. Sajnos mivel én nem veszek sosem, így csak ötlet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem akkor ott is :)
2021. ápr. 16. 20:52
4/5 anonim válasza:
Aldi, Müller, Metro, Kínai boltokban, Euros boltokban, 100 Ft-os boltokban, Auchan.
5/5 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam, konkrétan Haribo Konfekt néven fut. De pont ilyet sehol nem találtam sajnos.
Egyedül a Müllerben találtam ilyen nagy 1 kilós dobozt amiben sok másféle gumicukor mellett legalább ilyen is volt belekeverve.
2021. ápr. 22. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!