Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit gondoltok a vegán tejtermé...

Mit gondoltok a vegán tejtermékekről? Eddig még nem mertem kipróbálni a vegán sajtokat és vegán mascarponét, szeretnék véleményeket gyűjteni ezügyben. Van kedvenc márkátok vagy olyan vegán termékek, amiket nagyon szerettek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 6. 08:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
60%
7-es, akkor talán végre a Mandulatej sem lesz tej, mivel köze nincs hozzá. Végre ezt is megértük!
2021. jún. 6. 15:38
 12/36 anonim ***** válasza:
69%
A növényi tejeket én nem szeretem. Ha muszáj, akkor a zabtejet veszem meg. Az még elviselhető a kávéba. A Violife sajtok szerintem mennyeiek, jobbak mint sok igazi sajt. Az Alpro pudingok szintén nagyon finomak. A múltkor vettem a Lidlben Vegajó(?) tejfölt kíváncsiságból, nem volt rossz, nem volt jó... Meg lehetett enni. De már régóta nem vásárolok semmilyen növényi "tejterméket" rendszeresen. Ha látok valami újat, azt néha megkóstolom, de már nem villanyoznak úgy fel ezek a termékek, mint pár éve.
2021. jún. 6. 16:00
 13/36 anonim ***** válasza:
41%
A növényi tej NEM TEJ!
2021. jún. 6. 17:12
 14/36 anonim ***** válasza:
42%

Tejterméket hogy készíthetnél tej nélkül? Ne akasszatok már ki ezzel a hülyeséggel!!! :)

Egy dolog, hogy valaki nem ehet tejterméket és ehelyett választ valami alternatívát (részvétem), de ezek nem tejtermékek, nem tej, nem tejszín, stb.

... jellegű készítmény, talán így nevezném őket.

Baromira örülök az intézkedésnek, legyenek elkülönítve, legyen néven nevezve, ne legyen ráírva, hogy tej, ha egyszer nem az! Tej jellegű, növényi készítmény.

Aki nem betegség okán, hanem önként dönt, hogy Ő nem fogyaszt tejterméket (vagy akár húst), addig a pontig elfogadom a dolgot és pont lesz-rom, és nincs kérdésem, és nem is akarok hallani rá magyarázatot sem, véletlenül sem! Azonban ha a jószágot hozza föl, hogy az van ezzel sanyargatva, és emiatt helyette ilyenekkel pótolja, azt nem tartom normálisnak. Gondolja így, azt lehet, de tartsa azt bent, magában!

Véleményem a vegán életmódról, összefoglalva:

https://www.youtube.com/watch?v=SAgWrTDKdLw

2021. jún. 6. 18:27
 15/36 anonim ***** válasza:
60%
2021. jún. 6. 18:50
 16/36 anonim ***** válasza:
33%
14-es, helyesebb lenne inkább tejpótlónak nevezni őket, nem tej jellegűnek.
2021. jún. 6. 18:52
 17/36 anonim ***** válasza:
45%
De basszus, nem mindegy nektek? (Egyébként vegán vagyok.) Az egyszerűen nem érv, hogy lehet hogy valaki véletlenül azt veszi meg. És akkor mi van? Ha nem ízlik neki legközelebb mást vesz. Most komolyan, a Milkát is csokinak hívják, pedig nem sok köze van hozzá. Kit érdekel? Ha egyszer tejnek a legpraktikusabb hívni hadd hívjuk már annak. De most komolyan, miért fáj nektek a dolog? Nem is értem.
2021. jún. 6. 19:19
 18/36 anonim ***** válasza:
72%
Abban is kitudnék egyezni, lényeg, hogy ne nevezzék tejnek.
2021. jún. 6. 19:19
 19/36 anonim ***** válasza:
63%
17-es, a Milka CSOKOLÁDÉ, mivel kakaóbabból készül. Kakaóvaj van benne, emiatt csokoládé, mivel a csokoládé egyik fő összetevője a kakaóbab, illetve belőle nyert kakaóvaj. Utána kéne olvasni, mielőtt butaságokat írsz.
2021. jún. 6. 19:39
 20/36 anonim ***** válasza:
57%
#17, majdnem igazad van, de azt is vedd figyelembe, hogy a gyártók árulják ilyen neveken, mint növényi tej, és pontosan azért, hogy a nem vegetáriánusok is megvegyék az árujukat. Gondolkozz: ha a célközönségem semmiképpen nem akar húst enni, nem akar tejet inni, akkor a zabból, szójából, kukoricából meg még sokminden más növényi alapanyagból készült termékeimet miért nevezném húsnak, illetve tejnek? Semmi értelme, azon kívül, hogy hátha véletlenül megveszi egy nem vega is.
2021. jún. 7. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!