Melyik a kedvenc édességed?
Figyelt kérdés
Szavazz!2021. márc. 18. 15:24
A kérdező szavazást indított:
Fagylalt
Jégkrém
Sütemény (bármilyen)
Nyalóka (pl. Lolli Pop)
Milka csoki
Boci csoki
Stümmer csokik
Tibi csoki
Egyéb édesség (kommentbe kérem)
70 szavazat
1/25 A kérdező kommentje:
Válaszaitokat már nagyon várom!
2021. márc. 18. 15:25
2/25 anonim válasza:
Nekem ha csoki, akkor Milka Noisette, ha sütemény, akkor Rákóczi-túrós :)
3/25 anonim válasza:
Jégkrémnek nem tudok ellenállni, januárban is ettem Magnumot, amikor a legnagyobb hideg volt.
4/25 anonim válasza:
Csokiszuflé vanilia fagyival az első számú kedvencem, ezt bármikor meg tudnám enni :)
Ezen kívül nagyon szeretem a csokis és bármeilyen erdeigyümölcsös kombináció tortákat
Csokik közül a Lindt a kedvencem.
5/25 anonim válasza:
Csoki: most épp a fav a kinder csoki/tojás (de egyébként sok svájci csokit is imádok)
Jégkrémből néha kis dobozos pl Mövenpick maple walnut, coffee, vagy cocos, egyébként nyaranta Calipso
Fagylalt: nem eszek, mert sokszor sajnos a gluténmentes sem az, mivel a tölcsér normál
6/25 anonim válasza:
Nutella
Kinder csokik
Banan
Joghurtok
7/25 anonim válasza:
Süti: ischler, kürtős kalács, zserbo, sacher.
8/25 anonim válasza:
Palacsinta (lekváros vagy nutellás)
Jégkrém (Häagen Dazs sós karamellás)
9/25 anonim válasza:
Ferrero Rocher, Raffaello, kókuszos Moments, Snickers, Kitkat, Bounty
10/25 anonim válasza:
A fagylaltot jelöltem, de egy somlói galuskának vagy nutellás-banános palacsintának sem tudok ellenállni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!