Melyik a kedvenc édességed?
Figyelt kérdés
Szavazz!2021. márc. 18. 15:24
11/25 anonim válasza:
Lindy csoki, Toblerone, After Eight, Aero, ha csoki. Jégkrémben Magnum, After Eight, Salted caramel
12/25 anonim válasza:
11 vagyok, Lindt akart lenni :/
13/25 anonim válasza:
Az általad leírtak közül minden, csak a nyalóka nem. A gumicukrokat, cukorkákat és társaikat nem preferálom, de azon kívül jöhet minden ami a felsorolásban van. Talán a fagyi a kedvencem, azt tudnám kiemelni.
14/25 anonim válasza:
A makói illetőségű édesipari vállalkozást Stühmer-nek írják, nem Stümmernek.
15/25 A kérdező kommentje:
Bocsi. Legközeleb úgy írom.
2021. márc. 18. 17:53
16/25 A kérdező kommentje:
Mindegyik nagyon finom.
2021. márc. 18. 17:53
17/25 anonim válasza:
3as
Anno,amikor még volt Match üzletlánc ( ha így kell írni),ami este 22-ig volt nyitva,december közepén este fél 10-kor becsörtettem 1 db duplakaramellás magnumért :D
Úgy megkívántam,hogy felöltöztem és kimentem erte. Elég furán nézett a kasszás néni. ( nem,nem voltam terhes). :D
18/25 anonim válasza:
Fagylaltot egesz nyaron gyartok folyamatosan ... csodajara jar az egesz vilag ... amugy ... mindig korul nezek a stelazsiban, hogy mit raktaroztam el es abbol szoktam krealni valami ehetot. Nincs kedvencem ... vagyis mindent szeretek :)
19/25 A kérdező kommentje:
😂🤣
2021. márc. 18. 19:50
20/25 anonim válasza:
Sütik, azon belül imádom a zabkekszeket, az aprósütiket, a pitéket, a rétest, a túrós sütiket... igazából kb. mindent, ami nem túl nehéz/tömény/krémes.
Fagyiból nem mindet szeretem, mostanában egyre ritkábban kapni finomat, a legtöbb íztelen, a jégkrémről ne is beszéljünk.
Csokiból meg a gyümölcsdarabos étcsokik a kedvenceim, magamnak nem is veszek más fajtát.
Ami nem volt a felsoroltakban, de édességnek számít és imádom, az a puding, főleg a csokis és a karamellás <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!