Miért nem szeretik mostanában a fiatalok az olyan ételeket, mint a pacal, köröm pörkölt, kocsonya, agyvelő?
Figyelt kérdés
Régen szüleim korában nagyon mentek ezek az ételek, szüleim, idősebb rokonaim nagyon szeretik ezeket az ételeket, ma már... a mai fiatalok ezeket nem eszik, hanem inkább eszik a mekit meg a cukrot, ami szerintem egészségtelenebbek..2021. máj. 12. 21:07
21/28 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért te nem eszed az éticsigát.
22/28 anonim válasza:
44 vagyok, gyerekoromban éltem falun is, de soha nem szerettem ezeket, nem ettem meg.
23/28 anonim válasza:
Mindig nagyvárosban éltem, a szüleim kedvelték a nemzetközi ízeket, különlegességeket, mégis a nyaralásokon, összejöveteleken kuriózum volt a pacal, a velő, a csülök, a birka és felnőttként is szeretem annyi változtatással, hogy grillezve vagy raguszerűen, sok zöldséggel, minimális hozzáadott zsiradékkal készítem el ezeket az ételeket.
24/28 anonim válasza:
Nem vagyok tizen-huszonéves, de ezeket én is mindig utáltam.
25/28 anonim válasza:
Eszel vakondot, teknősbékát vagy csigát? Ha belelapozol egy 20. század előtti magyar szakácskönyvbe, akkor lesz egy rakás ilyen recept.
Én kimondottan szeretem a belsőségeket, pedig épp hogy elmúltam 30, de sokan nem. Amúgy meg a felsoroltak kimondottan egészségtelen ételek, nem sok értelme van mekizni.
26/28 anonim válasza:
Nekem pl. ezek az ételek már túl zsírosak. Tudatosan étkezem, 21L. Nézd meg azért a mostani öregeket. A többségükön nagyon sok a felesleges súly.
27/28 anonim válasza:
Régen nem volt más. A prolik amúgy se ennék meg az olyan ételeket ami nem pörkölt, kolbász, szalonna, disznótor, száj szélén csurgó szaft, tunkolás,...valamelyikéhez köthető.
Fiatalság, kívàncsiság, nyitottság, kultúra...
Recsegve fingó proli vs. széles látókörű művelt fiatal
28/28 anonim válasza:
"pacal, köröm pörkölt"
Ezeket ki nem szereti?
A kocsonyát én se nagyon szeretem furcsa nekem az íze de de a kinézete is kicsit furcsa
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!