Miért nem szeretik mostanában a fiatalok az olyan ételeket, mint a pacal, köröm pörkölt, kocsonya, agyvelő?
Régebben sem szerette mindenki. Valamennyire megértem, én megeszem a békát, csigát, kagylót, polipot, stb...
Az idősebb korosztalybol ezeken nagyon el tudnak képedni, úgyhogy gondolom közülük sem szereti mindenki a pacalt meg a sült vért.
Az agyvelőt egyébként én sem szeretem, a többi jöhet.
Mekis kaja nagyon vonzott 10 éves korom környékén, de rájöttem hogy nem lehet jól lakni tőle és a hasam is görcsbe rándul.
Azelőtt voltam már disznovagason, ahol csomó dolgot ettem. Az abált szalonna, sült vér, hurka és máj volt a kedvencem, de ettől függetlenül ugyanúgy ehettem volna mekis kaját.
Egyébként nem minden gyorsétterem rossz minőségű, az IKEA étterme például nagyon finom és tápláló. Aki mekibe megy az menjen nyugodtan, engem nem zavar, de én inkább eszek valami rántott rákot.
Egyébként 19 vagyok, az szerintem meg fiatalnak számít, de évekkel ezelőtt is ugyanígy étkeztem.
Ocsmány disznózsírod...:D
Mit ártott neked szegény?
Én a felsoroltaktól mindig is undorodtam és sose tartottam egészségesnek. Mióta nem eszek húst, nem is kérdés. Mekit meg cukrot se nagyon eszek, kész szerencse hogy nem csak ezek az opciók léteznek.
Szüleim, nagyszüleim közül is 1-2 ember eszi meg ezek közül talán a kocsonyát, szóval nem értem, miért a fiatalokra van kihegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!