Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem szeretik mostanában...

Miért nem szeretik mostanában a fiatalok az olyan ételeket, mint a pacal, köröm pörkölt, kocsonya, agyvelő?

Figyelt kérdés
Régen szüleim korában nagyon mentek ezek az ételek, szüleim, idősebb rokonaim nagyon szeretik ezeket az ételeket, ma már... a mai fiatalok ezeket nem eszik, hanem inkább eszik a mekit meg a cukrot, ami szerintem egészségtelenebbek..
2021. máj. 12. 21:07
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
10. Rég megdölt már a koleszterin elmélet... magas cukor tartalmú ételek és hozzá termelődő magas inzulin ami okozza az ér sérülést és erre jön rá a meszesedés...
2021. máj. 12. 22:17
 12/28 anonim ***** válasza:
49%
Persze, a buta emberek, akik életükben nem tanultak biológiát, azok ezt el is hiszik :D gratula. Nem ártana egy ici-pici biokémiát tanulni, mielőtt b.romságokat terjesztesz tovább
2021. máj. 12. 22:22
 13/28 A kérdező kommentje:

12. jah valószínűleg Papp Lajos sem tanult biokémiát..

[link]

[link]

2021. máj. 12. 22:42
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
egeszsegter.hu, ez komoly? Ne égessd már magad
2021. máj. 12. 22:58
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Régebben sem szerette mindenki. Valamennyire megértem, én megeszem a békát, csigát, kagylót, polipot, stb...

Az idősebb korosztalybol ezeken nagyon el tudnak képedni, úgyhogy gondolom közülük sem szereti mindenki a pacalt meg a sült vért.

Az agyvelőt egyébként én sem szeretem, a többi jöhet.

Mekis kaja nagyon vonzott 10 éves korom környékén, de rájöttem hogy nem lehet jól lakni tőle és a hasam is görcsbe rándul.

Azelőtt voltam már disznovagason, ahol csomó dolgot ettem. Az abált szalonna, sült vér, hurka és máj volt a kedvencem, de ettől függetlenül ugyanúgy ehettem volna mekis kaját.

Egyébként nem minden gyorsétterem rossz minőségű, az IKEA étterme például nagyon finom és tápláló. Aki mekibe megy az menjen nyugodtan, engem nem zavar, de én inkább eszek valami rántott rákot.

Egyébként 19 vagyok, az szerintem meg fiatalnak számít, de évekkel ezelőtt is ugyanígy étkeztem.

2021. máj. 13. 00:23
 16/28 anonim ***** válasza:
95%

Ocsmány disznózsírod...:D

Mit ártott neked szegény?

2021. máj. 13. 02:01
 17/28 anonim ***** válasza:
96%
Én 45 éves vagyok de soha sem szeretem ezeket pedig anyukám fözött ilyeneket gyerekoromban,de Pl nagymamám soha nem fözöt ilyeneket ebédre inkább leveseket saját termesztésü zöldségekböl .
2021. máj. 13. 06:06
 18/28 anonim ***** válasza:
96%
Már nem vagyok fiatal, de jó érzékkel soroltad fel azokat a kajákat, amiket már akkor se ettem meg!
2021. máj. 13. 08:19
 19/28 anonim ***** válasza:
95%

Én a felsoroltaktól mindig is undorodtam és sose tartottam egészségesnek. Mióta nem eszek húst, nem is kérdés. Mekit meg cukrot se nagyon eszek, kész szerencse hogy nem csak ezek az opciók léteznek.

Szüleim, nagyszüleim közül is 1-2 ember eszi meg ezek közül talán a kocsonyát, szóval nem értem, miért a fiatalokra van kihegyezve.

2021. máj. 13. 09:19
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem alapból kevésbé zsírosan/olajosan eszünk manapság, azért sem esnek jól ezek a régi, tipikus nehéz kaják. Nekem már egy lángos is megfekszi a gyomrom, mert nem szoktam bő olajban sütött dolgokat enni, max. néha egy kis rántott csirkeszárny, ennyi. Egy pacalpörkölt után lehet, hogy mennék a WC-re.
2021. máj. 13. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!