Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vihetek tonhalat iskolába?

Bees kérdése:

Vihetek tonhalat iskolába?

Figyelt kérdés
Ugye május 10.-én visszamegyünk az iskolába. Amikor még jártunk akkor mindig korgott a gyomrom órán és nagyon kellemetlen volt. Mindig gyümölcsöt és zöldséget vittem ami ugye nem valami tápláló. Az itthonlét alatt viszont nagyon megszerettem a konzervkukoricás tonhalat és szeretném vinni tízóraira. Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek baj lenne-e? A szaga miatt. (Nem kérem az olyan kommentet, hogy "Ez legyen a legnagyobb problémád" és hasonlókat. Köszönöm)

2021. máj. 7. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én általában anno suliba és most melóba is vagy salátát szoktam vinni (hússaláta, majonézes kukoricasaláta, stb.), vagy szendvicset (ezerféleképpen lehet elkészíteni), esetleg péksüteményt.

Amúgy miért csak zöldséget és gyümölcsöt vittél? Reggel szoktál enni, ha suliba mész? Ha nem, akkor ne csodálkozz, ha már az első óra alatt korog a hasad. A reggeli a nap legfontosabb étkezése! Nem szabad kihagyni!

2021. máj. 8. 09:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne vihetnél ? Mi az, hogy nem illik társaságba ilyen ételt vinni... Ki a bánatos farokcsapkodást érdekel, hogy ki mit szól hozzá ? Hadd egyek már azt amit én akarok és ne kelljen már megfelelnem a sok majomnak akiknek nem tetszik valami .. Nyugodtan vidd és fogyaszd jóízűen .
2021. máj. 8. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!