Mit lehetne enni az iskolában szendvics helyett?
Mindenféle gyümölcs,kekszek. Esetleg dobozos spagettik,levesek amihez csak forróvíz kell. Mi anno ittuk a bögrés leveseket.
Ahogy előttem is írták rengeteg variació van szendvicsre (tonhalkrém,fasírtos szendvics,tojáskrém, kolbász vékonyra szeletelve stb..).
Hidegen ehető szerintem a pizza is vagy a bundáskenyér.
Szinte bármit lehet vinni, max. dobozban vagy termoszban, ha olyan. Nem tudom, neked mi a könnmyű étel, bár abban eleve nem vagyok jó, nekem kalória kell, lehetőleg zsírosan. De egy fehérjével feldobott saláta lehet, hogy alkalmas neked (bár nem tudom, mennyi időt bír ki). Vagy zabkása, gyümölcspuding vagy akármi, ami neked megfelel s máskor eszed. Hús zöldséggel, túrókrém...
Ha az a praktikus, ami megfogható, akkor valamiféle zsemleszerű képződmény, én szezámosan szeretem, tojásfehérjehabbal lazítva... Ha már itt tartunk, sajtos sült tojásfehérjehabot is szívesen ennék bármikor, finom és pompásan laktat, plusz könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!