Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit egyek szendvics helyett?

Mit egyek szendvics helyett?

Figyelt kérdés

Vendéglátóztam sokáig, igy a kaja adott volt. Most eladóként dolgozok, 1,5 éve. Sokáig ilyen nyomi kajákat ettem,mint a Fornetti stb. Aztán 2 hónapja elkezdtem szendvicseket hordani, nagyon szeretem,de már a könyökömön jön ki. 2 testesebb kaja kellene, mivel utaznom kell, 1 órát, a napi rutinom úgy néz ki, reggel felkelés után kisebb kaja (gyümi, joghurt, tejberizs, műzli stb), kávé, bent a melóban érkezéskor 1 szenya, majd 3 óra múlva megint 1 szenya. Kötetlen munkaidőm van, es 6 órás meló, de még így is muszáj ennem. Éhezem :D

Najó szóval mit tudnátok ajanlani? Köszi előre is :)

2017. jún. 29. 21:46
 1/9 anonim válasza:
63%
peksuti?
2017. jún. 29. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
rizs+ csirke + saláta
2017. jún. 29. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért nem viszel ebédet? Vagy nincs lehetöséged ott hütöbe rakni?
2017. jún. 29. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Szinte bármit. Nem ismerem az ízlésedet, esetleges étrendi korlátozásaidat...

Most írhatom, hogy olajos mag, aszalt vagy friss gyümölcs, pogácsa, sült hús zöldséggel és gabonával, süti meg ilyenek, de kinek ez jó, kinek az. Kvázi bármilyen étel megoldható, még könnyen romló is, csak hűtőtáskával. Nyilván a macerásabbbakat azért érdemes otthonra hagyni, amikor irodában dolgoztam, akkor pl. elég ritkán vittem levest. De - lehet azt is.

2017. jún. 29. 23:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Hat megmondom oszinten, altalaban koran jarok, hogy delutan legyen minden masra idom, es 6tol 12ig vagyok, ebedet igy nem gondolnek venni. Na meg itthon majdnem minden nap fozok ebed/vacsorat, mert a paromnak itthoni munkaja van, igy egyszerubb vele enni :)

Nincs semmi korlatozasom, allergia vagy ilyesmi :)

2017. jún. 30. 05:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy egy kiadósabb reggeli kéne?

Ha ennél egy jó tojásos meleg reggelit, a munkába vihetnél túrókrémet, gyümölcsöt, zöldséget, joghurtot, zabkekszet, kefírt stb.

És akkor meló után jöhet a főtt kaja otthon.

Ha reggel nem bírsz enni, akkor viszont melóba vinnék főtt tojást, aszalt gyümit, sajtot, salátákat (nézz recepteket, állati jók vannak, nem kell hervadt leveleket enni azért :).

2017. jún. 30. 09:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Reggel mondjuk egy tartalmasabb melegszendvics?

Nekem az mindig bejön, és a feltét is sokféle lehet.

Itt pl. nagyon finom csirkemájas, sonkás baconoset lehet már reggel korán venni.

Ha megeszek egy ilyet, és utána csak nasiként joghurtot, müzliszeletet azzal simán elvagyok ebédig

2017. jún. 30. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
ezek jok, amit a többiek mondtak. rántottát is elvihetsz magaddal, ha nincs idöd megenni. még ami eszembe jutott, az a háromszögszendvics, még a suliban sok osztálytársam ette hidegen is.
2017. jún. 30. 22:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezek jó ötletek, köszönöm!akkor ezeket valtogatom, hogy ne unjak rájuk :)
2017. júl. 1. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!