Steaket ilyrn k@rva nehéz emészteni?
Figyelt kérdés
Tegnap délután ettem egy jó steaket, tehát már több, mint 24 órája volt. Kifejezettem régen ettem utoljára eme fennséges eledelt, talán nyár végén. Nem emlékszem, hogy akkor lett volna ilyen problémám. Egész nap járok ki a WCre, a megváltásban reménykedve, de hiába. Görcsben áll a hasam, mint a rohadt élet. Eszek rostban gazdag gyümölcsöket mellette, nem segített egyelőre.
Ha valaki tud valami fosató átkot, kérlek szórja rám!!!!
2021. ápr. 27. 20:44
4/9 anonim válasza:
Tesa! En most megatkozlak a higfosas atkaval ... steakfogod magad fosni az ejjel :)))
5/9 anonim válasza:
Ha véresre volt hagyva, akkor előfordul. Főleg azoknál, akik nincsenek hozzászokva. Egyél gyakrabban és majd nem lesz ilyesmi :D
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy nem rágtad meg eléggé...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi srácok! Még bízok a sikerben!
2021. ápr. 28. 00:16
8/9 A kérdező kommentje:
Örömmel jelentem be, ma 9:00-kor 3350 grammal, 49 centivel világra jött!
2021. ápr. 28. 09:27
9/9 anonim válasza:
Gratulálok,remélem mindketten jól vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!