Jól írod, 22-es... :)
Aztán majd téged is lenulláznak, mint engem (21-es voltam)
A 22-es vagyok, éppen ezért nem érdekel a lepontozás, az esetek 99%-ban az ostoba emberek müve.
(Én ugyan felpontoztalak, mert ez az igazság, de a buták véleménye számomra lényegtelen)
Lehet mindent. Csak hülyén jön ki, ha pl. Meghívsz valakit csilisbabra esti bulira, felkészíti a gyomrát valamire ami a chilisbab náluk, és kap mondjuk kukoricás bablevest csirkehússal.
Vagy egy valódi példa. Nem ismertük a szlovák konyhát apámmal, átmentünk, és amikor megéheztünk, kért egy gulyást.
Kapott marhapörköltet knédlivel, ami tök finom volt, csak hát nem erre számítottunk.
25: értelmező olvasás, ha kérhetném....
Nem arról volt szó, hogy ne lehetne bármivel enni...!
A kérdés az volt, hogy mi való hozzá.
Ez pedig azt jelenti, hogy az eredeti helyén mit szokás hozzá enni.
És erre a semmit a jó válasz. :)
Mi rizset és tésztát is szoktunk hozzá, mikor melyiket kívánjuk meg. Meg persze kenyeret.
Nem érdekel hogy szól az eredeti recept, hisz nincs is olyan. Nem hiszem el, hogy mindenki Mexikóban ugyan úgy készíti...
Legutóbb pirított tojásos rizs receptet kerestem, több koreai youtubeer, szakács stb videóját megnéztem és kb mindenki máshogy készítette (volt aki sakét tett bele, volt aki összekeverte a rizst a tojással és azután sütötte ki, volt aki külön sütötte, volt aki így fűszerezte, volt aki amúgy...) És ez igaz MINDEN receptre. Pl én nagymamám almás tésztája ezerszer másabb, mint párom mamája almás tésztája, pedig egy városból valóak. És sorolhatnám évtizedekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!