Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Más is észrevette hogy az...

Más is észrevette hogy az akciós termékek roszabb minőségűek?

Figyelt kérdés

A kukoricakonzervben fonnyadtabb a kukorica.

A joghurt hígabb és kevesebb a gyümölcs benne. A sajt állaga roszabb.

A czink vitaminon vékonyabb a bevonat és csípi a nyelvet. A chipsben kisebbek a burgonyaszirmok. És még sorolhatnám. És amikor ezek nem akciósak jobbak. Mintha a gyártók tudnák hogy ezek másodosztályó árúk épp rosszul sikerült vagy gyengébb alapanyagból és eleve akciósan lesznek eladva...

#marketing #akció #Termékminőség
2021. ápr. 15. 20:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

???

Gondolod h az akció egy hetére mást tesznek a dobozba, mint mikor teljes áron van? 😂😂😂😂

2021. ápr. 15. 20:48
 2/16 A kérdező kommentje:
Fordítva! Amikor szarabbb alapanyagokból gyártanak és nem sikerül a szokásos minőséget előállítani akkor azt eleve olcsóbban adják a kereskedőknek akik akciósan adják. Nyilván ettől függetlenül létezhet rendes akció is amikor egyszerüen csak olcsóbb valami.
2021. ápr. 15. 20:57
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Te nagyon fogalmatlan vagy... 😂😂😂😂

Egy élelmiszergyárban nincs olyan h igy v úgy sikerül a termék...

Szigorú előírások, minősegellenőrzés, stb stb van!

2021. ápr. 15. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Akció általában akkor van ha nagy a készlet a boltban és időben ki akarják futtatni, vagy vásárló csalogató.
2021. ápr. 15. 21:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem észre. Sokszor vásárolok akciós terméket, de eddig még nem voltak kifogásaim a minőséggel. Ha meg valami - pl. darált hús - azért akciós, mert közel a lejárat ideje, azt egyszerűen fagyasztom, ha nem aznap, vagy másnap akarom felhasználni.
2021. ápr. 16. 11:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked tényleg fogalmad nincs a gyártási folyamatokról.

Kezdjük ott, hogy az áruház akciózik, nem a gyártó. A gyártónak egy évre előre szállítói szerződése van, hogy minden héten X mennyiséget vásárol tőle a lánc. Bár megegyezhetnek részletekről (pl. hogy egy éven belül hányszor lesz leakciózva), azért a nap végén eléggé hidegen hagyja őket, hogy a Spar épp a 8. vagy a 17. héten fogja 25% mínusszal kínálni az ő terméküket.

Nem állítják át komoly munkával és költségekkel a gyártósorokat 25%-kal gyengébb beltartalmúra, mert ez egyrészt hamisítás lenne, másrészt nem is érné meg nekik.

2021. ápr. 16. 11:40
 7/16 anonim ***** válasza:
23%
Én többször is tapasztaltam ugyanezt, sajtnál, ahogy írod, meg folyósabb a szappan, stb. Nem hiszem, hogy a sorrend az lenne, hogy véletlenül lett silányabb. A kétkedőknek pedig annyit írnék, hogy az alapanyagokat bizony emberek töltik be a gépekbe általában, a procedúra pedig ugyanaz marad, nem kell attól átkalibrálni a gépeket. Szoktam próbálni meggyőzni magam, hogy csak véletlen, de már annyiszor találkoztam ezzel a jelenséggel, hogy mégsem tartom annak.
2021. ápr. 16. 19:16
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Emberek töltik....?? Ember, te hol élsz...??? :-)))))
2021. ápr. 16. 19:21
 9/16 A kérdező kommentje:

Kedves hetes igen nekem is multkori trapista sajton is túrós nyálka van sokadszor és ez csak akkor van így amikor akciós. 5 éve veszem rendszeresen.

Valamint köszönöm mindenkinek aki hülyének néz! Most mértem le az akciós és nem akciós joghurtban a gyümölcsdarabokat kihalásztam pont fele annyi! Nyilván véletlen de mindenki bekphatja:)

2021. ápr. 16. 20:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen rossz a tapasztalatod, miért veszel újra és újra akciós terméket...??

Vadász-vadász, te sz.pni jársz oda? :-DDD

2021. ápr. 16. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!