Más is észrevette hogy az akciós termékek roszabb minőségűek?
A kukoricakonzervben fonnyadtabb a kukorica.
A joghurt hígabb és kevesebb a gyümölcs benne. A sajt állaga roszabb.
A czink vitaminon vékonyabb a bevonat és csípi a nyelvet. A chipsben kisebbek a burgonyaszirmok. És még sorolhatnám. És amikor ezek nem akciósak jobbak. Mintha a gyártók tudnák hogy ezek másodosztályó árúk épp rosszul sikerült vagy gyengébb alapanyagból és eleve akciósan lesznek eladva...
???
Gondolod h az akció egy hetére mást tesznek a dobozba, mint mikor teljes áron van? 😂😂😂😂
Te nagyon fogalmatlan vagy... 😂😂😂😂
Egy élelmiszergyárban nincs olyan h igy v úgy sikerül a termék...
Szigorú előírások, minősegellenőrzés, stb stb van!
Kérdező, neked tényleg fogalmad nincs a gyártási folyamatokról.
Kezdjük ott, hogy az áruház akciózik, nem a gyártó. A gyártónak egy évre előre szállítói szerződése van, hogy minden héten X mennyiséget vásárol tőle a lánc. Bár megegyezhetnek részletekről (pl. hogy egy éven belül hányszor lesz leakciózva), azért a nap végén eléggé hidegen hagyja őket, hogy a Spar épp a 8. vagy a 17. héten fogja 25% mínusszal kínálni az ő terméküket.
Nem állítják át komoly munkával és költségekkel a gyártósorokat 25%-kal gyengébb beltartalmúra, mert ez egyrészt hamisítás lenne, másrészt nem is érné meg nekik.
Kedves hetes igen nekem is multkori trapista sajton is túrós nyálka van sokadszor és ez csak akkor van így amikor akciós. 5 éve veszem rendszeresen.
Valamint köszönöm mindenkinek aki hülyének néz! Most mértem le az akciós és nem akciós joghurtban a gyümölcsdarabokat kihalásztam pont fele annyi! Nyilván véletlen de mindenki bekphatja:)
Ha ilyen rossz a tapasztalatod, miért veszel újra és újra akciós terméket...??
Vadász-vadász, te sz.pni jársz oda? :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!