Észrevettétek, hogy romlott a Milka csoki minősége nagy mértékben?
hosszú évek óta nem veszek milkát.... kocsikenőcs minőség!
Nekem már az eredeti svájci sem ízlik.
Annyival finomabbak a magas kakaótartalmú "szárazabb" csokik - amik abszolút megfizethetőek! A sajátmárkás csokik is nagyon finomak (aldi-lidl) ezekből a 65-75-stb. % kakaótartalmú csokikból.
Igen a lengyel feliratot már megszoktam, de most bolgár feliratot látok legfelül és a minősége még rosszabb, mint a lengyel feliratúaknak! Ezek szerint még van lejjebb.... De Magyarország miért ebből a rosszból kap mindig?
Itt a kép linkje, lefényképeztem a leírást:
Lmondom, hogy én svájcban vettem utoljára milkát. Hát ott sem voltam tőle eldőlve.
Nem vagyok egy édes szájú, de ha csokit veszek, akkor a milka az utolsó amiért pénzt adok.
Ahogy fentebb írták, a Lidl saját márkas csokiai se rosszak, de a Tibi, és a Boci se rosz.
Én akkor imádtam a Milkát, amikor "az átkosban" még az régi NSZK-s rokonok hozták, kb. 80-as évek végéig.
Utána örültem (rendszerváltás után), hogy itthon is lehet kapni. De egyre rosszabb. Lényegében egy túlédesített szar, szabályosan csípi a torkomat, amikor eszem.
(Amúgy barátnőm férje csokiüzemben dolgozik, és ő mondta, hogy a kakaóvaj minősége az, ami rengeteget jelent, hogy milyen lesz a végeredmény. Akkor valószínű ez az, amiből a gyengébb minőség kerül bele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!