Más is észrevette ezt a minőségbeli romlást?
Figyelt kérdés
Kifejezetten két gyártónál (Mondeléz - Milka csoki, Snickers) és a Storck (Werther's Original karamella) vettem észre már egy jó éve, hogy az édességeik elveszítették azt a karakteres ízüket, egészen lesilányultak az amúgy (hajdanán) minőséget kínáló márkanevükhöz képest. Más is tapasztalta ezt? Németországban lakó rokonom azt mondja, odakint tényleg finomabbak ezek a termékek. Itthon nálunk tuti kispórolnak / helyettesítenek valamit bennük, igaz?2020. jún. 8. 19:17
1/7 anonim válasza:
Én is észrevettem. Meg sok más terméknél is.
Úgy gondolják a multik, ide a keleti nyomiknak jó ez is.
2/7 anonim válasza:
Nem spórolnak ki semmit, egyszerűen, mint minden gyártó az adott piac igényeihez igazítja a terméket és más a recept
4/7 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom, de nem csak ezeknél, viszont a lidl termékek nem romlottak, amiket szoktunk venni. Én a mosószerre vagyok kiakadva, elkérik az árát, de illata utána nincs csak a dobozban.
5/7 anonim válasza:
Egy korábbi vizsgálat igazolta, hogy a mi csokink nem olyan, mint a másoké.
Az egyetlen márka, ami mindenhol ugyanolyan volt, az a Milka.
Szerintem ezt a jó hírnevet nem rontanák el.
Igazából egy konkrét fajta Milkát szoktam venni, abban nem érezhető minőség romlás.
6/7 anonim válasza:
Én Németországba lakom is Milka itt is vacak csoki.tul cukros ,gely íze van .inkább Aldi fehér csokija vanília ízben.vagy Lindt csokijai.
7/7 anonim válasza:
Igen, észrevettem nagyon sok csokoládénál. Mintha már csak cukorból állna, annyira édesek lettek. Mostanában már alig eszem, nem is esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!