Észrevettétek lassan mindeN 30-40%kal drágább a vírus óta?
Igen, így van. Minden általunk vásárolt termék drágább lett kb. egyharmadával. Nemcsak a zöldség meg a gyümölcs, agyaska, nyisd már ki a csipád!
És akkor jönnek a prolik azzal, hogy 60 ezerből vesznek kaját havonta. Nekünk 180-ról 250-re ugrott a kajapénz.
Lidl, Aldi, Penny, Auchan.
Ha valahol valami akcios, pl rizs, tesztafelek, liszt, olaj, bulgur, kuszkusz stb. Tobbet veszek, nem 1kg-t.
Rengetegszer vannak husok ertekcsokkentve, ha meg 1-2napig fogaszthato abbol is tobbet beveszek es megy a fagyoba. Pl most vettem auchanba marhahust 1200/kg felaron.(50%os leertekelve). Rogton 3kg-t, feldolgoztam es ment a fagyoba. Multkor lidlbe afrikai harcsafile volt felaron masnapig fogyaszthatosaggal. Vettem belole 2kg-t Karacsonyra tokeletes is lesz, rantott halnak. Megtisztitottam, felszeleteltem es fagyo.
Daralthusbol pulykat veszek az 800/kg a pennybe atlag mindig, sokmindenhez jo. A serelt d.hus 1100-1300ft, azt csak akciosan veszek max.
Mostanaban a csirkemellfile mindenhol 1050-1099ft volt. 5-6kg bevettem belole.
Zoldseg-gyumit nezem mi es hol akcios, szezonalis. Pl telen a cukkini 6-700 ft /kg. Nyaron sok helyen 150ft/kg. Ilyenkor rengeteget beveszek es le is fagyasztok. Stb stb stb.
Szoval az elore tervezes nagyon fontos.
Én a Lidl-t korábban szerettem kedvenc bolt, de eléggé drágult.
Felvágottak, sajt, tejtermékek stb.. Jó egy két sajátmárkás termék olcsó, vagy liszt cukor, de ennyi.
A tescoban a húsok mostanában olcsóbbak lettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!