Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Észrevettétek lassan mindeN...

Észrevettétek lassan mindeN 30-40%kal drágább a vírus óta?

Figyelt kérdés
A szokott konyhapenz sehogy sem elég pedig nem eszünk többet és nem vásárolunk többet mindig figyelem a kiadásokat
2020. okt. 20. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
A termékek árának növelésére mindig van ürügy. Most éppen ez az ürügy. Ez olyan, mint a zöldség, gyümölcs. Egyszer nem hallottam olyat, hogy a gazdák azt mondták volna, hogy idén minden olcsóbb lesz, mert nagyon jó volt a termés. Mindig a rinyálás megy, és a magyarázkodás mi miért drágult. Telhetetlenek az emberek, és kapzsik, ez a helyzet.
2020. okt. 20. 09:22
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Én csak a zöldségen és gyümölcsön vettem észre.
2020. okt. 20. 09:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így látom én is. Tavaly év végén még kijöttünk két főre havonta 80-90 ezer forintból, és ebbe beleszámoltam azt is, hogy munkába menet vettünk egy péksütit vagy kávét. Most ott tartunk, hogy 100 ezer sem elég úgy, hogy nem járunk munkába, mert itthonról dolgozunk, tehát nincsenek impulzuskiadásaink.
2020. okt. 20. 09:37
 4/10 anonim válasza:
40%

Igen, így van. Minden általunk vásárolt termék drágább lett kb. egyharmadával. Nemcsak a zöldség meg a gyümölcs, agyaska, nyisd már ki a csipád!

És akkor jönnek a prolik azzal, hogy 60 ezerből vesznek kaját havonta. Nekünk 180-ról 250-re ugrott a kajapénz.

2020. okt. 20. 10:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos 60bol már nem jön ki tényleg szomorú akinek nincs több ra mert már a nagyon alap olcsóbb dolgok is meg drágultak.
2020. okt. 20. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Hatarozottan. Eddig 60-70bol kijott a konyhapenz kettonkre, most 80-100korul. Ugyhogy egyre jobban megnezem mit veszek...
2020. okt. 20. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Lidl, Aldi, Penny, Auchan.

Ha valahol valami akcios, pl rizs, tesztafelek, liszt, olaj, bulgur, kuszkusz stb. Tobbet veszek, nem 1kg-t.

Rengetegszer vannak husok ertekcsokkentve, ha meg 1-2napig fogaszthato abbol is tobbet beveszek es megy a fagyoba. Pl most vettem auchanba marhahust 1200/kg felaron.(50%os leertekelve). Rogton 3kg-t, feldolgoztam es ment a fagyoba. Multkor lidlbe afrikai harcsafile volt felaron masnapig fogyaszthatosaggal. Vettem belole 2kg-t Karacsonyra tokeletes is lesz, rantott halnak. Megtisztitottam, felszeleteltem es fagyo.

Daralthusbol pulykat veszek az 800/kg a pennybe atlag mindig, sokmindenhez jo. A serelt d.hus 1100-1300ft, azt csak akciosan veszek max.

Mostanaban a csirkemellfile mindenhol 1050-1099ft volt. 5-6kg bevettem belole.

Zoldseg-gyumit nezem mi es hol akcios, szezonalis. Pl telen a cukkini 6-700 ft /kg. Nyaron sok helyen 150ft/kg. Ilyenkor rengeteget beveszek es le is fagyasztok. Stb stb stb.

Szoval az elore tervezes nagyon fontos.

2020. okt. 20. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

Én a Lidl-t korábban szerettem kedvenc bolt, de eléggé drágult.

Felvágottak, sajt, tejtermékek stb.. Jó egy két sajátmárkás termék olcsó, vagy liszt cukor, de ennyi.

A tescoban a húsok mostanában olcsóbbak lettek.

2020. okt. 20. 13:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Enis nézem az akciókat, húsoknàl is a közeli lejáratos dolgokat vagy van ,hogy hentesnél veszem ha eljutok. Sajnos sokat bespájzolni nemtudok, lehet itt bukik el nálam a dolog ,panelban nincs nagy fagyasztónk az a két fiók meg szinte semmi.
2020. okt. 20. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
15 vagyok. Én is pl, vasárnap megkerestem az akciós hűtőt a Tescoban , az eredetileg ezer ft-os mandulatej 240 ft-ra volt kiárusitva, vettem 6-ot és lefagyasztottam. Semi baja ízre, már alig van belőle. VOlt kiárusitott bioparadicsom, 140 ft 300 helyett. Volt rukkola, 120 fot 500 helyett, VOlt makréla , 270 ft 700 helyett, lazac 800 ft 1500 helyett, túrü féláron, joghurt harmadáron, drága Roquefort sajt 900 helyett 250 ft-ért. Ezeknek a termékekknek semmi baja, több közülök kimondottan gourmand étel, és drága. Csak aznapi vagy ámsnapi lejáratiak és kiárusitják. Berakok mindent a fagyasztóba és báemikor elővehetem.
2020. okt. 20. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!