Hogy kell főzni a virslit?
Figyelt kérdés
Bőrében vagy bőr nelkül?
Mikróban vagy vizben?
Van különbség a mikró és a víz között? Ízben?
Ti higy csinaljátok.
2021. ápr. 13. 17:43
1/11 anonim válasza:
Attól függ bőrös, vagy bőr nélküli a virsli. Normál esetben le kell húzni a héját. Két lehetőség.
1. Berakod mikróba 1-2 percre.
2. Forrásban lévő vízbe teszed 3-4 percre.
2/11 PetheD válasza:
Én bőrében szoktam főzni, vízben. Ha műanyagba van töltve, abban, de azt főzés után le szoktam húzni. Forrás után 3-4-5 perc alatt kész szokott lenni.
3/11 anonim válasza:
Én serpenyőben sütve szeretem a legjobban. Be kell vagdosni. Hogyha műanyag a héja akkor le kell szedni
4/11 anonim válasza:
3 perc vízben, ha műanyagos előtte lehúzom.
5/11 anonim válasza:
Sosem főzöm, hiszen meg van főzve.
Pár percre forró vízbe teszem, hogy átmelegedjen.
7/11 anonim válasza:
A forrásban lévő vízbe teszem 2 percre, és gőzölögve, mustárral, kenyérrel eszem.
8/11 anonim válasza:
Ha műanyag bélben van, azt le kell húzni, de olyat én nem is szoktam venni. Az ehető beleset lehet vízben főzni, de csak kb forrásig kell, lehet mikróban, vagy bevagdalva sütőben, grillsütőben, serpenyőben.
9/11 anonim válasza:
Ha mikróba rakod, állítsd alacsony fokozatra.
10/11 anonim válasza:
Forralsz vizet, bele a virsli, és nagyjából 8-10 percig főzöd. Nekem mindig jól sikerül. :)
Ha előre csomagoltat veszel, azon meg rajta van, hogy és meddig kell főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!