Főzni vagy mikróban melegíteni szoktad a virslit?
És a vízben vagy a virsliben milyen DNS van ugyan? :DDDDD
Én főzöm a virslit, meg minden mást is, amit nem aránytalanul sok idő/munka felmelegíteni. Jobb úgy az ételek íze.
A virsli főtt termék, csak melegíteni, nem főzni kell.
Nekem sem kedvencem a mikrózott virsli, de semmi bajom azokkal, akiknek így jó.
Ettől a cikktől függetlenül is kétkedve figyeltem a mikrót évek óta, ez csak egy utolsó csepp volt. Az is biztos, hogy egy természetellenes folyamat megy végbe a mikróba és a behelyezett ételbe, italba, ami mindenben eltér a hagyományos melegítéstől, úgyhogy a cáfolatoktól függetlenül sem használom többé.
Amúgy vannak tudományos cikkek is hiteles oldalakon, és a mikró megjelenése óta folyik a vita erről.
Ez kb. a mobiltelefon-tornyok rákkeltő hatásához, vagy a GMO hatásához hasonló, egyenlőre be nem bizonyítható következményeket, kockázatokat feltételeznek.
A GMO káros hatását sem bizonyították még, mégis több ország, köztük Magyarország is törvényszinten tiltja a behozatalát, felhasználását.
Általános iskolai tanulmányaid alapján szerinted ehető az a sertés, amelyik GMO takarmányon hízott fel? Állítólag nem.
Logikusan ez az állítás is ostobaság, de mégis tiltják nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!