Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Főzni vagy mikróban melegíteni...

Főzni vagy mikróban melegíteni szoktad a virslit?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire szeretik az emberek simán mikróban megmelegítve a virslit a főzés helyett. Én spec mikrózom, de tegnap volt aki mondta, hogy csakis főzve eszi meg.

2016. jan. 1. 09:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Mikróban szoktam grillezni.
2016. jan. 1. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Egy mágneses mező szerinted milyen mértékben képes átformálni az étel molekulaszerkezetét? Pontosan ugyanannyira, mint a sütő vagy a gáztűzhely. Ott is ez folyik, mikor a nyers tojásból rántotta, a nyers tésztából pedig piskóta lesz.

A GMO más téma, nagyon gyerekcipőben jár még, és a hatását elemzö kísérleteknek sem született meg az eredménye. A mikrót pedig nem véletlenül nem tiltják egyik országban sem, még a vendéglátásban sem.

Az a baj, hogy egyre többen vannak úgy a fizikával, a kémiával, és a biológiával, hogy azért tanulják, hogy meglegyen a kettes. Pedig a körülötted lévő világot ismernéd meg...

2016. jan. 1. 11:26
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Helyes... !
2016. jan. 1. 11:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikróban szoktam, mert ott 1 perc alatt megvan. Főleg a koliban könnyebb úgy.
2016. jan. 1. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikrózom. Az gyorsabb és nem pazarolok el hozzá semennyi vizet.
2016. jan. 2. 05:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Főzni. Néha mikróban is melegítem.
2016. jan. 3. 13:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Főzni, nincs mikrónk.
2016. jan. 6. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!