Honnan ered a legenda, hogy a virslit főzni kell?
Figyelt kérdés
Hisz már eleve készre van főzve. Főzni csak azért kell, hogy ne legyen hideg.2019. szept. 15. 07:46
1/8 anonim válasza:
Így van. Elég átmelegíteni, márha nem akarod hidegen enni.
2/8 anonim válasza:
Át kell főzni. Előfordulhat forrázás nélkül pl lisztéria benne.A kötözött sonkát is pl átfőzzük, és így helyes, pedig az sem nyers teljesen. Ez olyan, mint pl a húspogácsa, meg a fagyasztott hasábkrumpli, valamennyire azok is hőkezeltek, félkészek, de át kell sütni.
3/8 anonim válasza:
Főzni csak azért kell, hogy ne legyen hideg.
Ja, miután egy mondattal előbb leírtad, hogy nem kell főzni.
4/8 anonim válasza:
# 2/3 Időpont ma 08:01
A párizsit is főzöd?
5/8 anonim válasza:
semmi nem fordulhat benne elő,főleg nem lisztéria. Ez butaság.
6/8 anonim válasza:
A virsli készre van főzve, az előre csomagolt változatoknál a "főzés" tényleg csak melegítést szolgálja. De a húspultból hentesnél, vagy más boltban vett nem előre csomagolt virslik kezelése és tárolása adhat okot arra, hogy pár percig tényleg főzzük a virslit forrásban lévő vízben, a sterilizálás miatt. Lehetnek hiányosságok, mint pl.: nem volt elszeparálva rendesen a nyers húsoktól, a hentes kézzel(akár kesztyűben akár anélkül) fogta meg a virslit, úgy hogy előtte pl nyers húst fogott meg, stb. ezek miatt ebben az esetben van értelme megfőzni a virslit, és nem csak melegíteni.
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a csomagolt, védőgázast nem kell. Nem tudom, nem szoktam olyant venni. De a hentespultból vásárolt, kimért virslit főzni kell, igaz, csak 2-3 percig.
Azért mondom, mert már dobtam ki szilveszterkor a két napja vásárolt virslit, mert nyúlós lett.
Viszont, amit megfőztem, és úgy maradt meg, annak kutya baja nem volt 2 nap után.
8/8 anonim válasza:
Én például egy időben azért főztem, mert a csomagolásban szögletessé váltak, de 5 perc főzés után ismét kerek volt mind. Ízben nem volt más, de esztétikailag jobb volt. Aztán átszoktam egy másik márkára, ahol ilyen gond már nincs, azt csak melegítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!